Nedasco geeft consulten gezondheidsmanagement weg

23-02-2017

Nedasco heeft onlangs vier consulten gezondheidsmanagement verloot onder inkomenadviseurs bij Nedasco. De actie was gestart om het onlangs geïntroduceerde Full Service Inkomenpakket en de bijbehorende vergelijkingstool te promoten.


Tijdens de actieperiode maakten alle partners van Nedasco kans op een consult gezondheidsmanagement. Onder de aanvragen zijn vier cheques ter waarde van € 499 verloot.

Winnaars

  • Molenaar & Zwarthoed Adviseurs, Volendam
  • Univé Regio+, Heerhugowaard
  • Van de Zandschulp Assurantiën, Bennekom
  • PAM Assurantie Bemiddeling, Zwijndrecht

“Leuk initiatief om kennis te maken met de mogelijkheden van gezondheidsmanagement. Het is zeker iets wat we kunnen gebruiken voor onze klanten en waarmee we ons kunnen onderscheiden,” aldus Kees Tuijp, Directeur bij Molenaar& Zwarthoed Adviseurs.

Gezondheidsmanagement

Volgens Marco Pos, manager Inkomen bij Nedasco, zijn minder ziekteverzuim, gezondheidsmanagement en duurzame inzetbaarheid belangrijke thema’s in iedere organisatie. De gemiddelde verzuimkosten bedragen al snel zo’n € 150 á € 200 per dag en de WGA-kosten liggen gemiddeld tussen de € 100.000 en € 150.000. Daarom biedt Nedasco met Be Suitable en de samenwerkende arbodiensten niet alleen diensten aan tijdens de eerste 2 jaar verzuim aan, maar ook al daarvoor, tijdens de arbeidsfase.
“De Consultant Gezondheidsmanagement onderzoekt samen met de werkgever naar welke aspecten op het gebied van gezondheidsmanagement & duurzame inzetbaarheid de aandacht vooral moet uitgaan”, aldus Pos. ”Dat kan bijvoorbeeld zijn: levensfasebewust personeelsbeleid, stimuleren van een gezonde levensstijl, ontwikkeling en mobiliteit van het personeel, bevlogenheid of de verzuimcultuur.”

Aanvullende diensten

Nedasco biedt – al dan niet in combinatie met het Full Service Inkomenpakket – ondersteuning en dienstverlening op het gebied van inkomen om verzuim te voorkomen en prestaties van werknemers en bedrijf te verbeteren. Enkele diensten zijn gratis voor werkgevers met een ziekteverzuimverzekering bij Nedasco. Meer informatie is te vinden in het online magazine.