Nedasco en Otherside at Work optimaliseren keten inkomensverzekeringen

14-11-2018

Serviceprovider Nedasco gaat samenwerken met softwareleverancier Otherside at Work. De partijen bundelen hun krachten om de ketensamenwerking bij inkomensverzekeringen te optimaliseren.

Het belang van een integrale keten van sociale zekerheid en zorg wordt breed onderschreven. Zowel Nedasco als Otherside at Work zien kansen om de samenwerking in de keten te verbeteren.

Integraal
Volgens Diederik Benders, Directeur Sales & Operations van Otherside at Work: “Eén van onze doelstellingen is een softwareplatform dat de hele inkomensverzekeringsketen integraal ondersteunt en de klantervaring van betrokken partijen significant verbetert. Met Nedasco als samenwerkingspartner ontwikkelen we een werkgeversportaal dat aansluit bij de wensen van alle betrokkenen.”

‘Claimafhandeling en naverrekening naar een hoger niveau’
Marco Pos, Manager Inkomen bij Nedasco, licht de samenwerking verder toe: “Als serviceprovider zijn we voortdurend op zoek naar mogelijkheden om standaardprocessen efficiënter in te richten. Deze co-creatie leidt tot een efficiënt werkgeversportaal. Hierdoor kunnen we uiteindelijk ook de claimafhandeling en naverrekening naar een hoger niveau tillen.”

Vertrouwen
“Otherside at Work heeft bewezen sterke softwareoplossingen te ontwikkelen. Met het aangaan van deze samenwerking hebben we het volste vertrouwen dat er in 2019 een nieuwe softwareoplossing is waar de hele keten baat bij heeft.” Naar verwachting is het nieuwe softwaresysteem per 1 januari 2019 toegankelijk voor partners van Nedasco.

V.l.n.r Diederik Benders (Directeur Sales & Operations van Otherside at Work) en Marco Pos (Manager Inkomen bij Nedasco).