Meer regie op verzuim bij uw relaties

27-06-2017

Elke dag meldt 1 op de 25 werknemers zich ziek in Nederland. Daarbij kunnen de kosten van ziekteverzuim oplopen naar zo’n 250 euro per werknemer per dag! Het is dus van groot belang dat uw zakelijke relaties regie nemen en houden op het ziekteverzuim in de organisatie.

Door alle wijzigingen in de Nederlandse sociale zekerheid krijgen werkgevers steeds meer (financiële) verantwoordelijkheid voor ziekteverzuim. Het is dan ook van groot belang om te investeren in goed verzuimmanagement en schadelastbeheersing. En hier komt u als adviseur om de hoek kijken. Maak hierbij gebruik van de kennis van Be Suitable.

Maatwerkondersteuning

De specialisten van Be Suitable leveren maatwerkondersteuning aan u als adviseur en helpen werkgevers  grip te krijgen op ziekteverzuim en re-integratie en het verminderen van financiële risico’s tijdens zowel de eerste twee jaar ziekte als in de Ziektewet of WIA.

Benieuwd wat Be Suitable voor u en uw klant kan betekenen?

Kijk dan op de onlangs vernieuwde website www.besuitable.nl of neem direct contact op met de specialisten van Be Suitable op telefoonnummer  033 – 330 26 93.