Maak kennis met uw eigen ‘Nedasco’ aanspreekpunt bij DAS!

28-03-2018

U bent als intermediair aangesloten bij Nedasco. U heeft dus waarschijnlijk geen rechtstreeks DAS-agentschap. Toch hecht DAS veel waarde aan een goede relatie met u. Door een samenwerking met Nedasco kunt u daarom profiteren van de bepaalde faciliteiten van DAS. Maak daarom kennis met Iris Bakema en Nienke Ottens, accountmanagers bij DAS. Zij kunnen u op de hoogte brengen van ontwikkelingen op het gebied van de rechtsbijstandmarkt en van producten en diensten. Ook kunnen zij u ondersteunen bij het bezoeken van uw zakelijke klanten.

Iris Bakema (links) en Nienke Ottens (rechts), bieden gerichte ondersteuning aan intermediairs die zijn aangesloten bij Nedasco. Iris is verantwoordelijk voor intermediairs in Oost-Nederland. Nienke Ottens is verantwoordelijk voor West-Nederland.

Zij ondersteunen u graag!

U wilt uw werk als adviseur zo goed en gemakkelijk mogelijk doen. Iris en Nienke ondersteunen u graag! Bijvoorbeeld door content te delen voor uw nieuwsbrief, producttrainingen te geven kennissessies te organiseren of een MKB-adviseur in te zetten. Uw eigen wensen en behoeften staan bij deze dienstverlening centraal.

Contact en afspraak

In 2018 neemt DAS telefonisch contact op met advieskantoren die geen rechtstreekse aanstelling hebben bij DAS, om een afspraak te maken voor een bezoek. Heeft u specifieke vragen? Geef die gerust door, dan komen die op in de agenda.

Iris en Nienke verheugen zich op de kennismaking!

DAS

Iris Bakema                   Nienke Ottens
T: 06 155 03 671           T: 06 124 71 878
E: ic.bakema@das.nl   E: n.ottens@das.nl