Maak gebruik van onze maatwerkmogelijkheden voor Inkomen

16-12-2019

Het einde van het jaar nadert en we zien dat veel inkomensadviseurs nog druk zijn met de verlengingsvoorstellen en het adviseren van nieuwe klanten. Onze Inkomentool draait op volle toeren. Steeds meer adviseurs weten die te vinden en profiteren van het gemak en het efficiencyvoordeel.

Nooit meer meerdere portals door, maar gewoon één loket, één deskundige afdeling. Kortom: eenvoud! Wat zijn de laatste ontwikkelingen bij de Inkomentool en welke mogelijkheden bieden we voor maatwerk?

In onze tool bieden we momenteel voor vier verzekeraars een live vergelijking aan op het gebied van verzuim, WGA-, ZW ERD en WIA werknemersverzekeringen:

  • Nationale Nederlanden (verzuim)
  • De Amersfoortse (verzuim, ZW-, WGA ERD en WIA werknemersverzekeringen)
  • Avéro Achmea (verzuim en WGA ERD)
  • Nedasco (eigen verzuim poolproduct)

Let op! De WIA werknemersverzekeringen zijn ook te combineren met de verzuimmodule van alle verzekeraars.

Maatwerkverzoek snel beantwoord

Heb je een maatwerkverzoek? Dan geven wij daarop binnen twee werkdagen een inhoudelijke reactie. In de meeste gevallen beantwoorden we direct, je ontvangt dan maatwerkpremies. Daarnaast kunnen wij voor zowel De Goudse (verzuimverzekering) als elipsLife (WGA ERD verzekering en WIA werknemersverzekering) premies afgeven. Wij zetten de offerte voor je terug in de Inkomentool zodat alle offertes daarin zichtbaar zijn.

Zo vraag je via de Inkomentool maatwerk aan:

  • Klik op de knop “ik heb een vraag”
  • Als de inkomentool één of geen maatschappij toont klik dan op de knop “maatwerk”

Je mag altijd een maatwerkverzoek indienen als één van de maatschappijen niet live de premies toont.

Uitbreiding live premies

Goed nieuws! Vanaf eind december voegen wij De Goudse toe aan de vergelijking in de Inkomen-offertetool. Ook gaan wij onze eigen nieuwe arbodienst toevoegen. Daarover gaan we je binnenkort veel meer vertellen.

Vragen?

Uiteraard bieden wij nog veel meer dan verzekeringsoplossingen. Mocht er behoefte zijn om te sparren met iemand van het Inkomenteam of wil je meer weten over wat wij allemaal bieden? Bel of mail ons!

Inkomen team commercieel beheer:
Tel: 033-4670862
Email: inkomen.offerte@nedasco.nl

Succes nog met de laatste loodjes dit jaar en bedankt voor het vertrouwen!
Team inkomen commercieel beheer