Inloggen met Digitaal Paspoort bij Nedasco portals

22-09-2020

Waarschijnlijk heb je al meerdere mails ontvangen over het nieuwe Digitale Paspoort. Gebruik jij een Digitaal Paspoort om in te loggen bij extranetten van verzekeraars en/of applicaties van andere aanbieders? Dan willen wij jouw aandacht vragen voor het nieuwe Digitale Paspoort dat nodig is om in te loggen in de Nedasco portals. De uiterlijke datum voor het omwisselen naar een nieuw Digitaal Paspoort is inmiddels verlengd tot 10 oktober (bron: VVP).

Heb jij jouw Digitale Paspoort al vernieuwd?

Goed bezig! Met je nieuwe Digitale Paspoort kun je al inloggen in de Nedasco portals. Mogelijk moet je jouw nieuwe Digitale Paspoort opnieuw koppelen, klik op ‘wachtwoord vergeten‘ bij het inloggen in de Nedasco portal en volg de instructies uit de instructie mail.

Nog geen nieuw Digitaal Paspoort?

Dan adviseren wij om vóór 10 oktober jouw Digitaal Paspoort om te wisselen voor een nieuwe. Doe je dit niet, dan kun je na 10 oktober niet meer inloggen in de Nedasco portals met het oude Digitaal Paspoort.

Hoe vraag ik een nieuw Digitaal Paspoort aan?

Klik hieronder op ‘Stappenplan Digitaal Paspoort’ om eenvoudig de benodigde stappen te volgen.

Stappenplan Digitaal Paspoort

En als ik geen Digitaal Paspoort gebruik om in te loggen?

Dan verandert er voor jou niets. Je kunt gewoon in blijven loggen met jouw e-mailadres en wachtwoord.

Hoe zit het met eHerkenning zonder Digitaal Paspoort?

Dienstverleners en gebruikers in de verzekeringsbranche die het Digitaal Paspoort toepassen en gebruiken, hebben tot en met december 2021 de tijd om over te stappen op eHerkenning. Wij zijn momenteel bezig om onze portals in te richten voor het gebruik van eHerkenning, tot die tijd adviseren wij in te loggen met het Digitaal Paspoort.