Hoe wordt Nedasco in 2018 gewaardeerd?

25-07-2018

In het jaarlijkse performanceonderzoek van bureau DFO is Nedasco bij 3 belangrijke deelaspecten op de derde plaats geëindigd.

Bijna 600 advieskantoren hebben deelgenomen aan het onderzoek. In totaal werd aan meer dan 9.000 financieel dienstverleners gevraagd de serviceprovider(s) waarbij zij zijn aangesloten, te waarderen op diverse aspecten.

Hoe scoort Nedasco?

 • Algemene ondersteuning
  Gemiddeld geven financieel adviseurs hun serviceprovider(s) op dit onderdeel een 7,0.
  Nedasco: 7,1
 • Procesondersteuning
  Gemiddeld geven financieel adviseurs hun serviceprovider(s) op dit onderdeel een 6,9.
  Nedasco: 6,9
 • Prijs en product
  Gemiddeld geven financieel adviseurs hun serviceprovider(s) op dit onderdeel een 7,3.
  Nedasco: 7,4

Nedasco scoort binnen de categorie ‘Prijs en product’ van alle serviceproviders het beste op het onderdeel ‘Ruime keus aan producten in de zakelijke markt’. We zijn gestegen naar een tweede plek op het onderdeel ‘Biedt goede mogelijkheden om producten voor de particuliere markt te vergelijken op prijs’. Hier scoorden we een 7,7.

We blijven ontwikkelen

We zijn blij met deze uitkomsten, maar zien zeker de punten waarop we ons kunnen verbeteren niet over het hoofd. Als serviceprovider blijven we investeren in onze dienstverlening. Daarbij staan de meningen van onze klanten centraal om inzicht te krijgen in mogelijke en gewenste verbeteringen. Zo hebben we recent onder onze klanten twee verschillende onderzoeken gedaan naar onder andere het vernieuwen van het extranet, het uitbreiden van ons assortiment en de (door)ontwikkelingen en verbeteringen van – diverse tools. De uitslagen van deze onderzoeken helpen ons om verder aan de weg te timmeren.

Samen

Bij deze (door)ontwikkelingen en realisaties zullen we ook een aantal van u betrekken. We geloven namelijk in co-creatie omdat we denken dat we samen tot de beste resultaten kunnen komen. Van de diverse ontwikkelingen houden we u uiteraard op de hoogte in onze nieuwsbrief.