Help je klanten aan de beste zorgverzekering met ditiszorg.nl

27-09-2022

Het zorgseizoen komt eraan. De eerste zorgpremies voor 2023 zijn inmiddels bekendgemaakt door de zorgverzekeraars. Uiterlijk 12 november zijn alle premies bekend. Deze stijgen naar verwachting met zo’n 10 euro per maand. Ook is aangekondigd dat de collectiviteitskorting verdwijnt. Mede met het oog op de stijgende levenskosten reden genoeg om te kijken of jij je klanten kunt helpen te besparen op hun zorgverzekering. De zorgvergelijker ditiszorg.nl kan je hierbij helpen.

Collectieve korting vervalt

De afgelopen jaren konden verzekerden via een collectieve zorgverzekering een korting tot 5% op de basisverzekering krijgen. Per 1 januari 2023 mag er geen korting meer worden gegeven op de basisverzekering. Dit is voor jou als adviseur de kans om te kijken of er een zorgverzekering is die beter aansluit bij jouw klant.

Compleet overzicht

Via ditiszorg.nl, de zorgvergelijkingswebsite van Nedasco, kunnen jij én jouw klanten eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken en aanvragen. Jij kunt een vergelijkvoorstel voor je klant maken of de klant maakt een eigen vergelijk en regelt de aanvraag zelf. Het kan allemaal.

Je persoonlijke vergelijkingswebsite

Ditiszorg.nl bevat standaard alle maatschappijen waar Nedasco aanstellingen bij heeft. Dit zijn: Nationale-Nederlanden, ONVZ, Stad Holland, a.s.r. en VGZ. Andere zorgverzekeraars waar jij een agentschap bij hebt, voegen we naar wens toe; inclusief eventuele kortingsafspraken. De website is bovendien te voorzien van je eigen logo en contactgegevens. Zo heb jij een persoonlijke en complete vergelijkingswebsite waarmee je jouw klanten van het beste advies kunt voorzien!

Polissen die je afsluit via onze aanstellingen lopen provinciaal bij Nedasco. Polissen die je via eigen agentschap(pen) sluit, lopen rechtstreeks bij de betreffende maatschappij.

Zorgcheck: laat je klant zijn wensen invullen

Veel mensen willen wel overstappen, maar hebben geen tijd of zin om zelf polissen te vergelijken. Voor hen is de zorgverzekeringscheck op ditiszorg.nl een uitkomst. Hier kunnen je klanten hun zorgverzekeringswensen invullen. Zodra de nieuwe zorgpremies en voorwaarden bekend zijn, ontvangen je klanten een voorstel op basis van de ingestuurde wensen met een top drie verzekeringen die het beste aansluiten.

Maak kennis met ditiszorg.nl

Benieuwd wat de zorgvergelijker ditiszorg.nl voor jou en je klanten kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 033 – 46 70 810 of info@ditiszorg.nl. Op ditiszorg.nl vind je meer informatie en kun je ook een demo bekijken. Als tussenpersoon van Nedasco betaal je slechts €295,00 per jaar om van ditiszorg.nl gebruik te maken (niet-Nedasco intermediairs betalen € 495,00).