Heeft u het webinar over zorg gemist? Kijk het terug!

01-11-2016

Zorgverzekeringen zijn complex en daarom bij uitstek geschikt als adviesproduct. Met de juiste ondersteuning kunt u als financieel adviseur op een gemakkelijke manier het verschil maken bij uw klanten. Daarnaast biedt zorg een uitgelezen kans om uw klanten te binden. Wij helpen u graag op weg.

Tijdens het webinar ‘Hoe adviseer ik de best passende zorgverzekering ’ ontvangt u meer informatie over de beschikbare ondersteuning dit zorgseizoen, onze verbeteringen in de vergelijkingstools en handige tips over waar op te letten bij het adviseren van de zorgverzekeringen. Na het webinar blijkt adviseren in zorg wel heel interessant/gemakkelijk!

Wat kunt u verwachten?

  • Ontwikkelingen in de zorgverzekeringsmarkt
  • Meer informatie over de tools van Nedasco en ditiszorg.nl
  • Een uitgebreide uitleg over de (verbeteringen in de) zorgvergelijkingstools
  • Handige tips en weetjes voor bij het adviseren in zorg

Waarom kijken?

Jerfaas van de Water (Unitleider Marketing & Communicatie) en Fiolijn van Dijk (Consultant Zorg) bespreken hoe u de best passende zorgverzekering kunt adviseren. Na het volgen van dit webinar bent u in een mum van tijd weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorgverzekeringsmarkt, uw advieskansen en alle (nieuwe) ins & outs van onze doorontwikkelde zorgvergelijkingsmodule. Hierna gaat u goed voorbereid aan de slag met zorg!