Even voorstellen…Gerbrand Poolen

28-03-2018

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich graag aan u voor. Vorige maand kon u kennismaken met Arno van Norden, manager van de afdeling Schadeverzekeringen. Deze keer is het de beurt aan Gerbrand Poolen, Specialist Zakelijke Schadeverzekeringen.

Mijn naam is Gerbrand Poolen en ik ben bezig met mijn tweede Nedasco periode. Op dit moment ben ik als Specialist Schadeverzekeringen betrokken bij het zakelijke offertetrajectop de afdeling Zakelijke Schadeverzekeringen.

Ik heb 10 jaar geleden al eens gewerkt bij Nedasco. Eerst op de afdeling Overvoer, later op de afdeling Particulieren. Daarna heb ik een uitstapje gemaakt naar een aantal andere werkgevers: een tussenpersoon (Wuthrich) en twee andere serviceproviders (SAA en Risk). Ik kwam toen tot de conclusie dat ik Nedasco miste. Nedasco is groot genoeg om jezelf als medewerker te kunnen ontwikkelen en klein genoeg om iedereen persoonlijk te kennen. Ik was dan ook blij toen ik drie jaar geleden weer werd aangenomen op de afdeling Particulieren.

Sinds 1 oktober 2017 ben ik betrokken bij de zakelijke afdeling. Hier vind ik een nieuwe uitdaging. De ambitie van Nedasco om de beste serviceprovider van Nederland te worden op zakelijk gebied, geeft mij de ruimte om mezelf enorm te ontwikkelen. Ik krijg er veel energie van om de processen op de werkvloer te verbeteren en om mooie resultaten te behalen. Ik hoop dit ook uit te stralen naar mijn collega’s en onze klanten! Naast de dagelijkse werkzaamheden heb ik een rol als OR-lid bij de organisatie. Ook wil ik mij ontwikkelen door meer (vak) diploma’s te behalen.

Ik woon in Nijkerk, ben getrouwd en vader van 3 (kleine) kinderen. Verder help ik nog wel eens mee in een familiebedrijf (een wijnhandel) en probeer ik wat te sporten. Wanneer ik niet aan het werk ben, hoef ik me dus geen seconde te vervelen.

Ik spreek onze klanten graag! Daarom kom ik het liefst met hen in contact via de telefoon. Heeft u vragen of wilt u sparren? Ik ben bereikbaar op 033 – 46 70 821.