Dure auto’s verzekeren? Geen probleem!

24-05-2022

Het kan ingewikkeld zijn om dure auto’s te verzekeren… Vooral wanneer de waarde van het voertuig hoger is dan €70.000. Bij Nedasco is dit geen probleem. Bij ons kun je risico’s onderbrengen tot wel €125.000,-.

Mogelijkheden Nedasco
Onze volmachten verzekeren dure auto’s uit verschillende prijsklassen. Het is mogelijk om dure auto’s onder te brengen bij:

  • Avéro tot €100.000,-
  • Bovemij en Allianz tot €100.000,-
  • a.s.r. en Nationale-Nederlanden tot €125.000,-

Heeft een auto een hogere cataloguswaarde dan €125.000,-? Dan kunnen wij het risico provinciaal voorleggen bij Turien of het risico mogelijk als Special in volmacht onderbrengen.

Aanvragen & voorwaarden
Je kan een dure autoverzekering aanvragen via de tool Kies, Vergelijk & Sluit. Bij Nedasco wordt er geen onderscheid gemaakt in het type auto die verzekerd kan worden. Het maakt bijvoorbeeld niet uit of jouw relatie elektrisch of op benzine rijdt. Wel moet er voldaan worden aan de acceptatierichtlijnen van een maatschappij.

Let op: importauto’s met hoge cataloguswaarde, moeten ook voldoen aan de SCM certificering. Dit betekent dat het voertuig geregistreerd moet zijn bij het KIWA.

Vragen of meer informatie
Heb je vragen of wil je graag meer informatie over het verzekeren van dure auto’s? Neem dan contact op met het Serviceteam Particulier via serviceteam.particulier@nedasco.nl of via 033 – 46 70 830. Wij helpen je graag!