De Zorgverzekeringscheck is nu online!

21-02-2018

Hoewel het overstapseizoen pas in het najaar aanbreekt, kunt u het hele jaar actief bezig zijn met zorgverzekeringen. Want gedurende het hele jaar kunt u de zorgbehoefte van uw klanten inventariseren met de Zorgverzekeringscheck via ditiszorg.nl. Wat houdt die Zorgverzekeringscheck in en hoe kunt u die als adviseur inzetten?

Hoe werkt het?
U of uw klant vullen in welke de dekkingswensen de klant heeft voor zijn zorgverzekering. Dit kan op elk willekeurig moment in het jaar. Deze gegevens worden bewaard. Als de zorgverzekeraars in november de premies bekendmaken, ontvangt uw klant uit uw naam een e-mail met daarin een top 3 van best passende zorgverzekeringen en een persoonlijk advies, gebaseerd op zijn eerder ingevulde wensen. U krijgt als adviseur uiteraard een kopie van dit advies en kunt uw klant gemakkelijk adviseren en helpen bij het afsluiten van de juiste zorgverzekering.

De voordelen

De voordelen voor uw klant van de Zorgverzekeringscheck:

  • Goede voorwaarden en aantrekkelijke premies.
  • Gratis en vrijblijvend een top 3 van de meest passende zorgverzekeringen.
  • Vergelijking op basis van de persoonlijke situatie en dekkingswensen.
  • Direct af te sluiten via aanbod top 3.
  • Het gehele jaar door in te vullen.
  • Gemakkelijk en snel.

Uw persoonlijke link
U ontvangt bij het afsluiten van ditiszorg.nl uw persoonlijke links. Deze kunt u plaatsen op uw website of per e-mail versturen naar uw klanten. Met de een link wordt de klant gestuurd naar de website van ditiszorg.nl met daarop uw contactgegevens en bedrijfslogo. De andere link is alleen de module van de zorgverzekeringscheck.

Banner

Wilt u gebruikmaken van een banner in uw e-mailberichten of op de website? U kunt een banner bij ons aanvragen. U kunt een hyperlink in de banner toevoegen zodat de klant direct doorgestuurd wordt naar de juiste website.

Nog geen kennis gemaakt met ditiszorg.nl?

Kijk gerust eens op onze website of neem contact met ons op via info@ditiszorg.nl of 033 – 46 70 810.

Nog geen aanstelling bij ditiszorg.nl?

Meld u dan hier aan!