Binnenkort: nieuwe release Inkomentool

28-05-2019

We zijn druk bezig met het optimaliseren van de Inkomentool. Er komt een nieuwe release aan. Wat gaat er in deze versie veranderen voor jou als adviseur?

De drie belangrijkste aanpassingen

In de nieuwe release vinden een aantal kleine, maar ook een aantal grotere wijzigingen plaats. De drie belangrijkste aanpassingen zijn:

 1. Maatwerkoffertes
  In de nieuwe release zijn er uitgebreidere mogelijkheden wat betreft de maatwerkoffertes. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om maximaal 250 medewerkers in te lezen met een loonsom van €8.500.000. Verzoeken die deze grenzen overschrijden kunnen via de e-mail inkomen.offerte@nedasco.nl bij ons worden opgevraagd. Doel:
  – Dezelfde look & feel voor verschillende offertes
  – Meer aanvragen via het digitale proces laten verlopen
  – Tijdwinst voor adviseur
 2. Contractduur
  We stappen af van het standaard offreren op een contractduur van 1 jaar. Dit wordt 3 jaar. Contracten van 3 jaar zijn tegenwoordig het meest gangbaar. In sommige gevallen blijft een 1-jarig contract mogelijk. Het voordeel van een 3-jarig contract is de premiestabiliteit.
 3. Digitale post
  Nedasco streeft ernaar om de post bij zoveel mogelijk klanten digitaal te bezorgen. In de nieuwe release van de Inkomentool is het mogelijk om dit bij het aanvraagproces aan te zetten voor je klant met de invoer van een e-mailadres. De polis, facturen en belangrijke informatie over de polis verzenden we dan digitaal.

Sommige poststukken moeten volgens de wet per fysieke post verzonden worden. Die bieden we niet digitaal aan. Ook gebruiken we het e-mailadres van de relatie niet voor commerciële doeleinden.

Feiten over de Inkomentool

 • In juni 2016 is de Inkomentool gelanceerd
 • Circa 700 kantoren hebben de tool gebruikt
 • Gemiddeld twee nieuwe gebruikers per week
 • Er zijn tot nu toe 19.000 offertes en aanvragen gemaakt

Vragen over de nieuwe release van de Inkomentool?

Neem dan contact op met de Inkomendesk op 033- 46 70 862 of per e-mail inkomen.offerte@nedasco.nl.