Arjen Houtman en Marc Houtman op VVP-Event Inkomen

24-08-2017

De broers Arjen en Marc Houtman delen op 20 september op het VVP Event Inkomen hun inzichten aan inkomensadviseurs over het verlagen van de verzuimkosten.

VVP organiseert op 20 september samen met Allianz, Movir en Nedasco een netwerkevent voor inkomensadviseurs van het hoogste niveau. Een praktijkgerichte middag met need to know informatie, concrete trainingen en volop netwerkmogelijkheden voor inkomensadviseurs. Financieel adviseurs worden in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum door Janthony Wielink en andere professionals bijgepraat over de ontwikkelingen bij Inkomen Individueel én Collectief. Wat gaat er goed en wat kan er beter in de aov-markt? Welke financiering van verzuim-, ziekte- en WGA-lasten past het beste bij uw klant, wat kan de adviseur bijdragen op het gebied van preventie en re-intergatie en hoe kun je zzp’ers goed en betaalbaar verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid?

Meer grip op verzuim

De workshop van Arjen en Marc Houtman, mogelijk gemaakt door Nedasco, biedt inzicht in het verlagen van de verzuimkosten. De behoefte bij zowel adviseurs als werkgevers aan ondersteuning om de verzuimkosten te verlagen neemt toe. Hoe kunt u als adviseur het risico inventariseren en bepalen wat de beste oplossing is voor de klant om meer grip te krijgen op verzuim?

Kennissessies

Naast de sessie van Arjen en Marc Houtman kunnen de deelnemers kiezen uit de sessies: Een AOV: alles of niets?, door Patrick Meijn (Allianz) en Van burn-out naar balans door Sebastian Mennes. Tevens vindt er een debat plaats met: Arthur van der Wal (Movir), Patrick Meijn (Allianz), Janthony Wielink (Enkwest), Marco Pos (Nedasco) en Annemieke Postema (Maan Financieel Advies).

Een niet te missen netwerk-, inspiratie- en kennismiddag!

Kijk hier voor meer informatie, het programma en aanmelden >