Aegon en a.s.r. gaan samen

27-10-2022

Vandaag is bekendgemaakt dat Aegon Nederland en a.s.r. samen verdergaan als één sterke Nederlandse verzekeraar. Nedasco is 100% dochter van Aegon, dus dit heeft ook betrekking op ons.

Deze verbintenis zorgt voor een duurzame en sterke speler op de Nederlandse financiële markt. Onafhankelijke adviseurs spelen daarbij een sleutelrol. Wij zien de samenvoeging dan ook als een positieve ontwikkeling. Het biedt ons als serviceprovider kansen om verder te groeien en samen met onze adviseurs succesvol te zijn.

De volgende stap
Aegon en a.s.r. worden geleidelijk samengevoegd over een periode van een aantal jaar. De eerstvolgende stap is het definitief maken van de overeenkomst. Naar verwachting is dit in de tweede helft van 2023 afgerond.

Er verandert niets
Vooralsnog verandert er niets en blijven Aegon en a.s.r. als aparte bedrijven actief. Ook Nedasco blijft als label bestaan met onze specialismen Inkomen, Schade Zakelijk en Schade Particulier. De dienstverlening naar onze adviseurs en hun klanten blijft dus hetzelfde. We gaan ook gewoon door met het verbeteren en uitbreiden van onze dienstverlening en het doorontwikkelen van onze tools.

Contact
Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Zie ook: persbericht Aegon.