3 tips voor het vernieuwde Kies, Vergelijk & Sluit

24-10-2018

Wilt u weten waar u de verzekeringskaarten vindt? Waarom u de groene kaart niet kunt openen of hoe u een opmerking plaatst bij een particuliere aanvraag? Lees dan de volgende 3 tips over het gebruik van ServiceNet.

 1. Waar vindt u de verzekeringskaarten?
  Elke maatschappij levert per product verzekeringskaarten aan, met informatie over het product: wat er wel en niet verzekerd is, welke verplichtingen er zijn en hoe een klant kan opzeggen, bijvoorbeeld. Deze verzekeringskaarten vindt u op ServiceNet. Ga naar Producten & Diensten -> Verzekeringskaarten. Hier vindt u snel de verzekeringskaarten per maatschappij en per product.
 2. Waarom kunt u de groene kaart (het verzekeringsbewijs) niet openen?
  In het volledig dossier van de relatie staan de polisbladen, facturen, brieven en groene kaarten vermeld.De groene kaart, ook wel verzekeringsbewijs genoemd, kunt u hier zelf niet openen. De reden hiervoor is dat het een bewijs van verzekering betreft over een bepaalde periode, waarvoor enkel maatschappijen en volmachtkantoren gemachtigd zijn om dit te verstrekken.
  We laten in het dossier wel zien dat we hem hebben afgegeven.
 3. Waar kunt u een opmerking plaatsen bij een particuliere aanvraag?
  Wilt u een verzekering aanvragen, maar heeft u nog een opmerking voor de acceptant? Dat zou u kunnen realiseren door een lijst met slotvragen in te vullen. Maar die lijst kan geprint worden en aan de eindklant worden verstuurd. Daarom hebben wij gekozen voor een andere optie. U kunt een opmerking meegeven via de knop ‘beoordelen’. Deze knop is zichtbaar op het moment dat u een verzekering heeft gekozen, voordat u de verzekering toevoegt aan het winkelmandje. De opmerking die u hier plaatst is enkel zichtbaar voor u als adviseur en voor de acceptanten.

Direct naar Kies, Vergelijk & Sluit.

Meer informatie
Afdeling Brand/Varia Particulieren
T 033 – 46 70 960
E acc.brandparticulieren@nedasco.nl

Afdeling Motorrijtuigen
T 033 – 46 70 830
E acc.motorrijtuigen@nedasco.nl