Harry Brok, eigenaar Brok Financieel Maatwerk

“Ondanks het feit dat ik alles telefonisch heb geregeld merkte ik al gelijk dat de lijnen bij Nedasco kort zijn”

Nadat ik meerdere jaren voor verschillende banken en intermediairs heb gewerkt ben ik een jaar geleden mijn eigen kantoor gestart. Dit doe ik samen met mijn partner, zij assisteert mij met de backoffice.

Als zelfstandige is het erg arbeidsintensief om bij alle verzekeraars een agentschap aan te vragen en te onderhouden. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een inkoopcombinatie. Ondanks het feit dat ik alles telefonisch heb geregeld merkte ik al direct dat de lijnen bij Nedasco kort zijn. Daarom viel de keuze op Nedasco.

Ik werk standaard zonder provisie, daarom is het voor mij belangrijk dat ik een serviceabonnement in het pakket kan opnemen. En dit kan bij Nedasco. Ook de incasso hiervan loopt bij Nedasco. Het voordeel voor de klant is dat er maandelijks maar een bedrag in rekening wordt gebracht.

 De samenwerking met Nedasco is in eerste instantie praktisch. Ik heb nu geen andere verzekeraars nodig omdat het aantal verzekeraars waar Nedasco zaken mee doet het grootste deel van de markt omvat. Ik heb niet het idee dat ik iets mis. Een stukje leven zou wel handig zijn maar dit kan ik ook provinciaal onderbrengen.

De webinars welke worden verzorgd door Nedasco vind ik een goede aanvulling voor je kennis en actualiteit. De frequentie zou wat mij betreft wat opgevoerd mogen worden. Ik ben in het bezit van alle vakdiploma’s en dan is het nog wel eens lastig om permanent “up to date” te blijven. Met de webinars zorg je ervoor dat je een “stok achter de deur” hebt. Ook bespaart de webinars je ruimte, vervoer maar vooral veel tijd.