Frank Smithson, directeur bij HIT Insurance

“Nedasco ont-zorgt ons zoals wij dat voor onze klant doen”

“Binnen HIT focussen we ons op de klant. We willen onze tijd niet besteden aan administratieve zaken zoals het opmaken van een polis, simpele schades afwikkelen, premies incasseren of mooie offertes opstellen. En laat dat nou net zijn waar Nedasco goed in is. Hierdoor kunnen wij ons volledig richten op de klant.”

“HIT Insurance is een onderdeel van HIT Profit. Ons doel is om kosten te besparen voor onze mkb-klant. Daarnaast willen we de klant ont-zorgen, zodat hij zich kan bezighouden met ondernemen. Nedasco doet voor ons hetzelfde. Zij ont-zorgen ons.”

“Doordat Nedasco de backoffice en administratie verzorgt, hoeven wij dus eigenlijk alleen maar te investeren in het zoeken van de best mogelijke oplossing voor onze klant. Alles daaromheen doet Nedasco. De online toepassingen van Nedasco werken goed, de administratie klopt en de offertes zien er netjes uit.”

“Op alle vlakken hebben wij de kennis in huis, maar op het gebied van inkomen heb je vaak te maken met complexe materie. Denk bijvoorbeeld aan WIA-gerelateerde zaken of langdurige arbeidsongeschiktheidsrisico’s voor een ondernemer. Als we daar een vraag over hebben dan bellen we naar Nedasco, die kunnen ons dan altijd wel goed helpen.”