Webinar Thumbnail

Webinar – Haal meer uit uw inkomensadvies

Hoe maakt u uw inkomensadvies nog waardevoller? Tijdens ons webinar op dinsdag 19 juni krijgt u handvatten waarmee u uw relaties nóg beter kunt voorzien van een goed en duurzaam inkomensadvies. U hoort hoe u de werkgever nog beter ondersteunt en wat dit u als adviseur oplevert.

Deelnemers Masterclass Stratetisch ondernemen met certificaat

Masterclass Strategisch ondernemen

Waar hebben je klanten last van en wat doe jij om die pijn weg te nemen? Weet je waar jouw klanten écht gelukkig van worden? Dit is jouw kans om te gaan werken aan je onderneming in plaats van in je onderneming? Ga aan de slag tijdens de Masterclass Strategisch ondernemen. Meer informatie

Brainstormsessie Masterclass Stratetisch ondernemen

Mini-masterclass strategisch ondernemen

Dit jaar start voor alweer de vierde keer de succesvolle masterclass ‘Strategisch ondernemen’. We merken dat steeds meer adviseurs nieuwsgierig zijn naar deze 4-daagse training. Daarom nodigen wij jou (kosteloos) uit voor een mini-masterclass op woensdag 18 april. De mini-masterclass vindt plaats bij ons op kantoor In Amersfoort. Van 12.30 uur – 15.30 uur / … Continued

Portret Janthony Wielink

Webinar – Alles over de inkomensmarkt in 2018 met Janthony Wielink

Benieuwd naar de wijzigingen in de inkomensmarkt in 2018? Dan mag u het webinar met Janthony Wielink op dinsdag 12 december niet missen! Hij vertelt over uw advieskansen in 2018. Waar moet u op letten als inkomensadviseur? Welke hiaten ontstaan er? Deze, en al úw andere vragen staan centraal tijdens het webinar. In slechts 45 minuten bent u weer helemaal op de hoogte.

Nedasco beursstand met fruitbar en spinning bikes

am:dag

De am:dag is het grootste vakevenement voor financiële dienstverleners in Nederland.

Nedasco op Dag van het Topadvies 2017

Dag van het Topadvies

Op 21 juni organiseerde VVP de Dag van het Topadvies in Leusden. De Dag van het Topadvies was een dag met innovatieve en succesvolle ondernemers die hun sporen hebben verdiend. Deze dag stond volledig in het teken van inspiratie, innovatie, best practices en dialoog voor de professionele adviseur. De Dag van het Topadvies werd mede mogelijk gemaakt door Nedasco.