Gooitzen Feenstra, directeur bij Feenstra Adviesgroep

“Een vertrouwd gevoel is belangrijk”

“Feenstra Adviesgroep is een echt familiebedrijf opgericht door mijn opa. Samen met mijn broer hebben we het bedrijf overgenomen van onze vader in 2009. Dit familiegevoel willen we ook uitdragen naar onze klanten, een vertrouwd gevoel is belangrijk.”

“Nadat ons eigen volmachtbedrijf is verkocht in 2011 zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe provider. Iedereen die bij ons werkt moet adviseur kunnen zijn. Dus heb ik een partij nodig die de backoffice voor mij verzorgt en automatiseert. Hierdoor houden mijn medewerkers meer tijd over voor onze klanten.”

“We zijn uiteindelijk terechtgekomen bij Nedasco. Met name de grootte van het bedrijf en de persoonlijke contacten spreken ons erg aan. Bij Nedasco zijn er korte lijnen, ik heb een nummer of persoon en dat bel ik. Dat werkt heel prettig en past ook erg goed binnen de sfeer van ons bedrijf. Ook andersom, ik heb het idee bij Nedasco dat ze ons kennen.”

“Daarnaast is er bij Nedasco een ruime keuze tussen het aantal verzekeraars die je in 1 pakket kunt samenstellen. Binnen dit pakket kun je ook je abonnementstarief kwijt. We gebruiken Nedasco soms ook als postenbank, waarmee we ingangen hebben naar andere verzekeraars en partijen. Dit zorgt ervoor dat wij met minder rekening-couranten werken. Ook is er bij Nedasco de optie om op de uitingen naar klanten ons eigen logo te gebruiken, dat is erg prettig. Niet alleen voor ons maar ook voor de klant omdat wij zo herkenbaar in beeld blijven.”