Edgar van Lingen, eigenaar Lingen risicoadvies

“Nedasco is een partij waarmee ik kan sparren in het geval dat nodig is”

‘Na 26 jaar bij een landelijk werkende tussenpersoon gewerkt te hebben, besloot ik in de zomer van 2016 om voor mezelf te gaan beginnen. Om als kleine partij toch groot te zijn in het volume van de rest wilde ik graag samenwerken met een onafhankelijke partij. Van alle opties/serviceproviders kwam Nedasco voor mij als winnaar naar voren. Dit kwam mede door een enthousiaste accountmanager die in het verleden zelf ook ondernemer is geweest. Hij begreep mij en kon goed meedenken. Hierdoor kreeg ik het idee dat Nedasco een partij is waarmee ik ook kan sparren in het geval dat nodig is. Dit persoonlijke contact miste ik bij de andere partijen die ik gesproken had.’

‘Als zelfstandige zonder personeel ben je immers ook maar alleen, dus dan is het fijn als je af en toe met vakgenoten kan overleggen en bij bepaalde verzekeringsproblemen samen een oplossing kan vinden. Bij Nedasco kan dit, ik kan ze altijd bellen om een zaak te bespreken. Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk, en de korte lijnen bij Nedasco zorgen ervoor dat ik meestal dezelfde mensen aan de lijn krijg. De mensen bij Nedasco kennen mij en ik ken hen.’