Bart van Helvoort, directeur bij Taylor Mates

“1 aanspreekpunt met kennis van zaken”

“Het hebben van diverse aanstellingen bij verschillende verzekeraars kostte ons veel tijd en energie. Dit wilden we efficiënter inrichten en daarom hebben we gekozen voor Nedasco. Het hebben van een centrale aanbieder werkt immers makkelijker dan 10 verschillende straten. Bovendien hebben we nu 1 rekening-courant en enkele vaste aanspreekpunten.”

“Het contact met Nedasco is goed. Ze zijn flexibel, schakelen snel en je krijgt snel een reactie terug. Daarnaast, als er iets niet werkt, dan geven we dit aan. Hier luistert Nedasco ook naar en vervolgens doen ze er ook echt iets mee.”

“Vooral op inkomensgebied is Nedasco een goede partij.  De Inkomentool werkt makkelijk en komt met een duidelijke en eenvoudige offertes. Prettig is ook de sterke koppeling met het re-integratie bedrijf BeSuitable. Ook qua kennisniveau is Nedasco een fijne, toegankelijke partner. Een verzekeraar heeft ook veel kennis, maar als ik daar naar toe bel dan moet ik soms 3 weken wachten op het antwoord. Dat werkt niet voor ons. Bij Nedasco krijg ik wel direct een antwoord. ”