Samenwerken

Bent u als ondernemende adviseur op zoek naar een partner die uw werk makkelijker maakt? Maar ook helpt bij het ondernemen?

Wij helpen u vooruit!

Als partner van Nedasco krijgt u toegang tot de hele verzekeringsmarkt. Wij hebben  een uitgebreid assortiment met volmachten van bijna alle bekende verzekeraars en werken met vele verzekeraars samen. Dat betekent acceptatie van verzekeringen en schade-afwikkeling op één plek. U kunt ons uitgebreide assortiment inkomens- en schadeverzekeringen (particulier en zakelijk) online berekenen, vergelijken en aanvragen. Dat is efficiënt werken! En onze deskundige medewerkers denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw klanten.

Samen bereik je meer dan alleen

Zo ziet Nedasco ook de samenwerking met aangesloten adviseurs. U, als adviseur, heeft gesprekken met klanten, kent de klantbehoefte en de lokale situatie. Als serviceprovider hebben wij elke dag veel adviseurs aan de lijn, veel kennis van de verzekeringsbranche en producten die u eenvoudig online aan kunt vragen. Is dat geen mooie combinatie? Beiden zijn we gebaat bij de beste oplossing en een tevreden klant. Ons credo is dan ook: samen klanten blij maken!

De voordelen van samenwerken met Nedasco:

  • Houd meer tijd over voor uw klanten
  • Krijg toegang tot een uitgebreid verzekeringsassortiment en unieke voordeelpakketten
  • Profiteer van onze jarenlange kennis en ervaring
  • Versterk uw positie als ondernemer met Nedasco als businesspartner

Meer weten

Wilt u meer weten over samen werken aan omzet, rendement en klantenbinding?

Ik heb interesse