Efficiency

Bent u ook veel tijd kwijt aan uw administratie en het beheer van uw bestaande agentschappen? En wilt u veel meer tijd overhouden voor uw klanten? Lees dan snel verder wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

Ervaar meer rendement

Als u samenwerkt met een serviceprovider op het gebied van schade ziet u dit terug in uw rendement. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van bureau DFO in 2017. Zo ligt het rendement gemiddeld 22% hoger! Bij Nedasco ervaart maar liefst 95% van de samenwerkende adviseurs een beter rendement!

Eenvoudig online vergelijken en aanvragen

Via ons extranet kunt u eenvoudig verzekeringen vergelijken en aanvragen. Zowel particulier als zakelijk. Zo kunt u meer dan 120 particuliere producten online berekenen en aanvragen. Daarnaast is het eenvoudig om een compleet zakelijk verzekeringspakket te offreren en aan te vragen.

Digitaal werken

Wilt u uw administratieve lasten verminderen? Maar ook tijd en geld besparen? Dankzij onze koppeling met Aplaza is het dubbel invoeren van gegevens niet meer aan de orde. Gegevens worden automatisch, snel en foutloos in het softwarepakket verwerkt. Zo zijn klantgegevens altijd up-to-date. Hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening. U bespaart hiermee tijd en geld!

Centralisatie van uw inkoop

Breng het aantal agentschappen terug en profiteer van één rekening-courant. Bij Nedasco heeft u via één loket toegang tot een uitgebreid aanbod particuliere en zakelijke verzekeringen. Wij verzorgen voor u de administratieve ondersteuning. Het voordeel voor u is altijd het beste product voor uw klant en al uw administratie op één plek.

Samen ondernemen

Wilt u meer weten over samen werken aan omzet, rendement en klantenbinding?

Ja, ik heb interesse