Efficiency

Ben je ook veel tijd kwijt aan je administratie en het beheer van bestaande agentschappen? En wil je veel meer tijd overhouden voor je klanten? Lees dan snel verder wat wij hierin voor jou kunnen betekenen.

Ervaar meer rendement

Als je samenwerkt met een serviceprovider op het gebied van schade zie je dit terug in je rendement. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van bureau DFO in 2017. Zo ligt het rendement gemiddeld 22% hoger! Bij Nedasco ervaart maar liefst 95% van de samenwerkende adviseurs een beter rendement!

Eenvoudig online vergelijken en aanvragen

Via ons extranet kun je eenvoudig verzekeringen vergelijken en aanvragen. Zowel particulier als zakelijk. Zo kun je meer dan 120 particuliere producten online berekenen en aanvragen. Daarnaast is het eenvoudig om een compleet zakelijk verzekeringspakket te offreren en aan te vragen.

Digitaal werken

Wil je jouw administratieve lasten verminderen? Maar ook tijd en geld besparen? Dankzij onze koppeling met Aplaza is het dubbel invoeren van gegevens niet meer aan de orde. Gegevens worden automatisch, snel en foutloos in het softwarepakket verwerkt. Zo zijn klantgegevens altijd up-to-date. Hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening. Je bespaart hiermee tijd en geld!

Centralisatie van jouw inkoop

Breng het aantal agentschappen terug en profiteer van één rekening-courant. Bij Nedasco heb je via één loket toegang tot een uitgebreid aanbod particuliere en zakelijke verzekeringen. Wij verzorgen de administratieve ondersteuning. Het voordeel voor jou is altijd het beste product voor je klant en al je administratie op één plek.

Samen ondernemen

Wil je meer weten over samen werken aan omzet, rendement en klantenbinding? Ja, ik heb interesse