Samen

Een goede relatie met jou én je vooruit helpen. Dat vinden wij belangrijk. Wij willen een betrouwbare partner zijn, die met je meedenkt en begrijpt voor welke uitdagingen je staat. Daarbij geloven we in persoonlijk contact en langetermijnrelaties. Onze medewerkers sparren graag met je over verzekeringsoplossingen en jouw onderneming.

De beste oplossing voor jouw klanten

Onze medewerkers denken graag met je mee, hebben kennis over de markt en leveren maatwerkoffertes. Dit betekent ook dat jij als adviseur samen kunt sparren over verzekeringsoplossingen.

Samen werken aan meer omzet, klantenbinding en rendement

Wil je jouw polisdichtheid vergroten? Of pro-actief aan de slag met jouw klanten? De afgelopen jaren hebben wij veel kennis opgedaan met ondernemers in stappen die aantoonbaar meer rendement opleveren. Samen met jou en onze business partners starten wij graag een campagne op maat!

Businesspartner

Wil je jouw businessmodel toekomstbestendig maken, maar weet je niet precies hoe? Of ben je al klaar voor de toekomst en wil je een professionaliseringsslag maken? Over al dit soort belangrijke keuzes kun je sparren met de (desk)accountmanagers van Nedasco. Zij sparren jaarlijks met veel ondernemers over hun onderneming en hun keuzes voor de toekomst.

De adviseur heeft baat bij een samenwerkingspartner waarmee hij niet alleen vakinhoudelijk kan sparren, maar ook over zijn bedrijfsambities. Nedasco staat als business partner naast de adviseur.