Samen

Een goede relatie met u én u vooruit helpen. Dat vinden wij belangrijk. Wij willen een betrouwbare partner zijn, die met u meedenkt en begrijpt voor welke uitdagingen u staat. Daarbij geloven we in persoonlijk contact en langetermijnrelaties. Onze medewerkers sparren graag met u over verzekeringsoplossingen en uw onderneming.

De beste oplossing voor uw klanten

Onze medewerkers denken graag met u mee, hebben kennis over de markt en leveren maatwerkoffertes. Dit betekent ook dat u als adviseur samen kan sparren over verzekeringsoplossingen.

Samen werken aan meer omzet, klantenbinding en rendement

Wilt u uw polisdichtheid vergroten? Of pro-actief aan de slag met uw klanten? De afgelopen jaren hebben wij veel kennis opgedaan met ondernemers in stappen die aantoonbaar meer rendement opleveren. Samen met u en onze business partners starten wij graag een campagne op maat!

Businesspartner

Wilt u uw businessmodel toekomstbestendig maken, maar weet u niet precies hoe? Of bent u al klaar voor de toekomst en wilt u een professionaliseringsslag maken? Over al dit soort belangrijke keuzes kunt u sparren met de (desk)accountmanagers van Nedasco. Zij sparren jaarlijks met veel ondernemers over hun onderneming en hun keuzes voor de toekomst.

De adviseur heeft baat bij een samenwerkingspartner waarmee hij niet alleen vakinhoudelijk kan sparren, maar ook over zijn bedrijfsambities. Nedasco staat als business partner naast de adviseur.