Van Dongen Financieel Adviesbureau: Nedasco voor het beste advies

KLANTVERHAAL   

Nedasco voor het beste advies aan onze klanten

Met Carola de Wilde – van Dongen, verzekeringsadviseur

Carola de Wilde – van Dongen is in 2011 gestart bij het familiebedrijf Van Dongen Financieel Adviesbureau. Het Financieel Adviesbureau is specialist in hypotheekadvisering, oudedagsvoorzieningen, vermogensgroei en risicobeheer. Persoonlijke benadering en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

“Als onafhankelijk werkend adviesbureau is de klant bij ons koning. Om het beste advies te kunnen geven, controleren wij jaarlijks of wij scherpere tarieven kunnen bieden met bijbehorende uitstekende polisvoorwaarden. Sinds we met Nedasco samenwerken gebruiken wij hiervoor vaak hun online rekentool met concurrerende tarieven. Met de tool kun je direct diverse partijen vergelijken op premie, eigen risico en polisvoorwaarden. Dit werkt fijn en biedt on de mogelijkheid om breder te kunnen kijken.”

Kantoornaam

Van Dongen Financieel Adviesbureau
www.vandongenadvies.nl

Geïnterviewde 
Carola de Wilde – van Dongen Verzekeringsadviseur

 

Van Dongen Financieel Adviesbureau maakt gebruik van:

Kennis en klantvriendelijk

“De medewerkers van Nedasco delen hun opgedane kennis en ervaring voor een passende oplossing voor onze klanten. Wij kunnen met hun acceptanten sparren over situaties die niet vanzelfsprekend zijn. Ook staan zij ons graag te woord en lichten met plezier toe waarom zij bepaalde keuzes maken. Dit vinden wij zeer prettig in de samenwerking met Nedasco.”

“Nedasco zet als serviceprovider net dat stapje extra en is actief in meedenken bij specifieke situaties. De samenwerking levert ons een beter advies op voor onze klanten.”

Carola de Wilde – van Dongen
Verzekeringsadviseur bij Van Dongen Financieel Adviesbureau

Stapje extra

“Nedasco zet als serviceprovider net dat stapje extra en is actief in meedenken bij specifieke situaties. De samenwerking levert ons een beter advies op voor onze klanten. Zo verbeteren we continu onze kwaliteit van persoonlijke dienstverlening.”

Meer weten? Laat dan uw gegevens achter:Lees nog meer klantverhalen

Hans van Eijk, mede-directeur, vertelt hoe Roos & van Eijk Assurantiën – Hypotheken minder tijd besteed aan het opvragen van offertes en meer tijd aan het adviseren van klanten. 

Lees meer »

Blank Advies breidt hun zakelijke portefeuille uit met 84 nieuwe klanten door gebruik te maken van onze tools en de Inkomendesk.

Lees meer »

Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen maakt een groei door in het aantal inkomensverzekeringen door o.a. gebruik te maken van tools en aanvullende diensten.

Lees meer »