Maak kennis met… Eva Hagenaar

24-11-2021

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en haar dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Ezra Herbig, Accountmanager. Deze keer is het de beurt aan Eva Hagenaar, Medewerker Finance. 

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Eva Hagenaar. Ik ben sinds september 2020 werkzaam bij Nedasco op de afdeling Finance.
Ik woon in Amersfoort met mijn man en zoontje van bijna 3 jaar. Ik kom zelf uit Amsterdam, maar Amersfoort is zeker net zo gezellig en iets minder druk, wat toch ook wel goed bevalt met een gezin.

Mijn werkervaring

Voor Nedasco heb ik vijf jaar gewerkt in een soortgelijke functie in Amersfoort. Gelukkig zijn er binnen Nedasco nog genoeg mogelijkheden voor mij om mijzelf te ontwikkelen. Dat vind ik erg fijn.
Ik heb aan de kunstacademie gestudeerd en ook een opleiding aan de fotovakschool gevolgd. De interesse op dit vlak is er nog steeds alleen is het soms lastig hier tijd voor vrij te maken.

Mijn rol bij Nedasco

Werken bij een financiële afdeling houdt natuurlijk letterlijk in dat de financiën op orde moeten zijn en we proberen klanten te stimuleren hun financiën ook op orde te hebben. Een onderdeel hiervan is bijvoorbeeld financiële problemen signaleren en (proberen te) voorkomen. Het is een administratieve functie met daarbij persoonlijk contact met de klant.

Ik vind het prettig dat we binnen ons team echt aandacht hebben voor wat we kunnen betekenen voor een adviseur of eindklant. Het geeft voldoening om op onze eigen manier een bijdrage te kunnen leveren. Elke situatie is weer anders en zo probeer je zonder oordeel steeds opnieuw te kijken naar wat er nodig is. Dat maakt het voor mij interessant.

Vrije tijd…

In mijn vrije tijd ben ik vaak met mijn zoontje of zijn we als gezin er op uit, het liefst buiten. Daarnaast doe ik aan hardlopen. Dat is echt een uitlaatklep en een momentje voor mezelf. Een avond niks doen of een beetje muziek luisteren vind ik heerlijk, maar met vrienden wat eten of drinken doe ik ook heel graag!

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan op mijn LinkedIn of mail naar e.hagenaar-beerendonk@nedasco.nl

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Eva? We zoeken nog nieuwe collega’s! Kijk hier voor al onze actuele vacatures.