Maak kennis met… Sharan de Vries-Smit

30-06-2023

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Levi Ossenkoppele, medewerker Serviceteam Particulier. Deze keer is de beurt aan Sharan de Vries-Smit, medewerker Serviceteam Inkomen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sharan de Vries-Smit en ik ben 36 jaar oud. Samen met mijn gezin woon ik in Vathorst. Mijn man en ik hebben twee zonen en een dochter. Ze zijn 4, 6 en 8 jaar oud. We hebben daarnaast een leuke kat thuis. Een gezellige drukke boel dus!

Mijn werkervaring

Op mijn 16e begon ik bij een tussenpersoon voor verzekeringen en pensioenen. Ik ben vervolgens nooit meer weggegaan uit de financiële wereld. Afgelopen 9,5 jaar heb ik bij een tussenpersoon voor hypotheken en verzekeringen gewerkt. Hierbij stond ik in nauw contact met klanten, notarissen en geldverstrekkers om hypotheekaanvragen goed af te ronden. Inmiddels ben ik heel wat WFT’s rijker en heb ik veel ervaring binnen de verzekerings- en hypotheekwereld. Bij Nedasco vond ik een nieuwe, frisse uitdaging!

Mijn rol bij Nedasco

Ik ben werkzaam in het Serviceteam Inkomen als claimbehandelaar. Ik hou mij vooral bezig met het beoordelen en verwerken van claims voor zieke medewerkers. Ik controleer bijvoorbeeld of een ziekmelding en het verloop daarvan juist is. En of een werkgever recht heeft op de uitkering.

Ik ben erg blij met mijn overstap naar Nedasco! Bij binnenkomst voelde ik mij direct thuis door de informele sfeer. Daarnaast heb ik fijne collega’s die me goed ondersteunen in mijn nieuwe functie.

In mijn vrije tijd…

Ga ik graag op vakantie om herinneringen te maken met mijn gezin. ’s Winters ben ik het liefst op de skipiste te vinden. In de zomer vertrekken wij voor een aantal weken met de auto naar Italië. Hier genieten we van de zon, lekkere wijn en heerlijk eten! Tussendoor gaan we zoveel mogelijk op (mini)vakantie binnen Nederland. We zijn dan vaak te vinden op Texel. Verder houd ik van borrelen en gezelligheid met vrienden en familie.

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Sharan? We zoeken nog nieuwe collega’s! Kijk hier voor al onze actuele vacatures.