Maak kennis met… Sascha Agterberg

21-03-2022

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en haar dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Madeleine Groeneveld, Teamleider Bedrijfsbureau. Deze keer is de beurt aan Sascha Agterberg, Medewerker Provinciaal (niet-volmacht).

Wie ben ik?

Ik ben Sascha, 25 jaar oud en sinds januari werkzaam op de afdeling Provinciaal Niet-volmacht. Ik woon in Amersfoort-Vathorst in een appartementje samen met mijn vriend. Dat is lekker dichtbij het kantoor van Nedasco, waar ik op 7 januari 2022 ben gestart op de afdeling Provinciaal (niet-volmacht).

Mijn werkervaring

Voor Nedasco was ik werkzaam bij Caresco, een volmachtbedrijf in zorgverzekeringen. Ik ben daar begonnen op de afdeling Declaratieverwerking. Hier kwamen alle zorgdeclaraties binnen die verzekerden en zorgverleners bij ons indienden. Het was onze taak om te controleren of ze voldeden aan onze voorwaarden. Daarna ben ik doorgestroomd naar de afdeling Medisch Advies. Op deze afdeling gaven we onder andere machtigingen af voor hulpmiddelen of operaties die vergoed konden worden vanuit de basisverzekering. Bij Caresco heb ik al kennis mogen maken met de zorgverzekering. Voor Caresco heb ik een tijdje gewerkt bij Welten, een financiële dienstverlener. Hier was ik financieel specialist en maakte ik kennis met de schadeverzekeringen. Mijn kennis van verzekeringen maakt mijn werk bij Nedasco ietsje makkelijker. De meeste termen en handelingen ken ik namelijk al.

Mijn rol bij Nedasco

In mijn rol als medewerker op de afdeling Provinciaal ben ik dagelijks bezig met mutaties doorvoeren, offertes opmaken, boekingen invoeren, nieuwe polissen en relaties opmaken. De aanvragen die we binnenkrijgen zijn erg divers; van een aanvraag bij de Vereende tot een adreswijziging. Ook vind ik het leuk dat ik mag werken met de aanvragen die niet via de reguliere weg verzekerd kunnen worden. Dit maakt het werk inhoudelijk leuk.

Daarnaast werken er op mijn afdeling allemaal leuke en gezellige mensen! We helpen elkaar waar nodig. Dat is erg fijn. Ik ervaar Nedasco als een vriendelijk bedrijf. Ze staan hier open voor verbeteringen en nieuwe ideeën.

In mijn vrije tijd…

Mijn hobby’s zijn voornamelijk lezen, gamen en films en series kijken. Ook hou ik ervan om creatief bezig te zijn. Ik teken bijvoorbeeld af en toe en ik vind het leuk om nieuwe kook- en bakrecepten uit te proberen.

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan op mijn LinkedIn of mail naar: s.agterberg@nedasco.nl.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Sascha? We zoeken nog nieuwe collega’s! Kijk hier voor al onze actuele vacatures.