Maak kennis met… Madeleine Groeneveld

21-02-2022

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en haar dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Romy Draaijer, tijdelijke kracht bij P&O. Deze keer is de beurt aan Madeleine Groeneveld, Teamleider Bedrijfsbureau. 

Wie ben ik?

Mijn naam is Madeleine Groeneveld, ik ben 39 jaar en woon in Almere. Verder ben ik getrouwd en een trotse moeder van Sem (8) en Benthe (5).

Mijn werkervaring

Voor Nedasco heb ik (bijna) vijf jaar gewerkt bij Elco Burners als Teamleider Backoffice. Daarvoor was ik veertien jaar werkzaam bij LeasePlan. Hier heb ik verschillende rollen vervuld. Zo heb ik gewerkt op de afdeling Verzekeringen, meegeholpen aan verschillende projecten en gewerkt als Teamleider Klachtmanagement.

Mijn rol bij Nedasco

Ik ben in januari begonnen bij Nedasco als Teamleider Bedrijfsbureau. Inmiddels heb ik een aantal nieuwe (leuke!) collega’s gesproken. Ik kijk ernaar uit om de rest van mijn collega’s en Nedasco verder te leren kennen! Het Bedrijfsbureau is de spin in het web van Nedasco. Het team is onderverdeeld in een aantal sub-teams: Volmacht- en Productbeheer, Agentbeheer en Compliance. Bij alles wat gebeurt staat de klant centraal.

Ik vind het heel leuk dat ik als teamleider onderdeel mag zijn van het Bedrijfsbureau. Het is interessant om samen met collega’s ervoor te zorgen dat onze processen, systemen en kwaliteit continu worden verbeterd. Inmiddels heb ik een aantal (leuke!) collega’s van verschillende afdelingen gesproken. Wat opvalt is dat iedereen binnen Nedasco heel gedreven, gemotiveerd en enthousiast is. Ik kijk ernaar uit om mijn collega’s en Nedasco verder te leren kennen!

Wat doet het Bedrijfsbureau?

In samenwerking met andere afdelingen zorgen we ervoor dat alle verzekeringsproducten tijdig en juist in onze systemen staan en daarbij beschikbaar zijn voor de klant. De wet- en regelgeving is ook een belangrijk speerpunt. We begeleiden de jaarlijkse audits van verzekeraars en we zorgen ervoor dat de klantenadministratie actueel is.

In mijn vrije tijd…

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin. Ook hou ik van wandelen, sporten, winkelen of wat drinken op het terras. Daarnaast heb ik de afgelopen twee jaar skiles gehad. Ik hoop over een paar weken in Oostenrijk te ontdekken of ik ook echt van de berg af durf te skiën!

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan op mijn LinkedIn of mail naar: m.groeneveld@nedasco.nl.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Madeleine? We zoeken nog nieuwe collega’s! Kijk hier voor al onze actuele vacatures.