Maak kennis met… Madelon de Vos

31-10-2023

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Marijke van Megen, medewerker Serviceteam Inkomen. Deze keer is de beurt aan Madelon de Vos, medewerker Serviceteam Particulier.

Wie ben ik?

Mijn naam is Madelon de Vos, 22 jaar oud en ik kom uit Amersfoort. Al mijn hele leven woon ik in deze stad, samen met mijn ouders, twee broers en onze hond. En eerlijk gezegd zou ik het niet snel inruilen voor een andere stad, want het is hier top!

Mijn werkervaring

In de coronaperiode heb ik mijn opleiding voor managementassistent afgerond. Vervolgens nam ik een tussenjaar en kwam ik bij een assurantiekantoor terecht. Ik kreeg hier de mogelijkheid om mijn WFT’s te halen en adviseur te worden. Daar had ik wel oren naar! Later begon ik een nieuw hoofdstuk bij Nedasco, waar ik nog steeds met veel plezier werk.

Mijn rol bij Nedasco

Binnen ons Serviceteam Particulier werk ik als acceptant. Ik beoordeel dagelijks bestaande en nieuwe particuliere verzekeringen binnen onze volmacht. Daarnaast vervul ik een aantal uitdagende subtaken waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Onze afdeling is een mix van jong en oud. Iedereen helpt elkaar en we houden van gezelligheid. Dit is voor mij ontzettend belangrijk.

In mijn vrije tijd…

Onderneem ik veel met mijn grote vriendengroep. Borrelen, weekendjes weg en ieder jaar op zomervakantie. Mijn ideale weekend? Vrijdagavond op een terras met een cocktail en een grote borrelplank. Zaterdag dansen op een house festival en zondag de hele dag samen met mijn vriend een goede serie bingewatchen, heerlijk!

Verder houd ik van lekker eten en drinken. Daarom vind ik het superleuk om samen met mijn beste vriendinnen verborgen restaurantjes te ontdekken. Dan vind je de echte parels!

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Madelon? We zoeken nog nieuwe collega’s! Kijk hier voor al onze actuele vacatures.