Maak kennis met… Melanie Pel-Brinks

21-06-2022

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Marcel van Olffen, OperA beheer. Deze keer is de beurt aan Melanie Pel-Brinks, medewerker Facilitaire Dienst. 

Wie ben ik?

Mijn naam is Melanie Pel-Brinks en ik ben 28 jaar oud. Ik ben geboren in Amersfoort en opgegroeid in Leusden (dorpje in de buurt van Amersfoort) samen met mijn ouders en zusje. Sinds oktober 2019 ben ik gelukkig getrouwd. Nu woon ik samen met mijn man in een eengezinswoning in Amersfoort met een heerlijke tuin!

Mijn werkervaring

Voordat ik begon met werken, volgde ik de opleiding ‘Front Office Medewerker’ en ‘Secretarieel Medewerker’. Nadat ik deze afrondde, ben ik gaan werken bij verschillende hotels achter de receptie en als Reserveringsmedewerkster bij een vergaderlocatie.

Ik heb gewerkt bij het Berghotel in Amersfoort, Bastion Hotel in Utrecht en bij het NH Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Hier vond ik vooral het contact met de gasten altijd heel leuk! Je leert hoe je met mensen om moet gaan, ook als ze niet zo blij zijn.

Na zoveel jaar werken in een hotel werd het tijd voor wat anders. Ook de wisselende werktijden en werkzaamheden speelden daarbij een rol. Uiteindelijk vond ik een leuke, nieuwe baan bij Nedasco! Mijn ervaring en kennis kan ik goed gebruiken bij mijn huidige functie als Medewerker Facilitaire Dienst.

Mijn rol bij Nedasco

Mijn rol als Medewerker Facilitaire Dienst bestaat uit het ondersteunen van Dinah (de directiesecretaresse) op het secretariële gebied en het verrichten van administratieve werkzaamheden. Ik ben met veel verschillende werkzaamheden bezig: de post, de mail en de telefoon opnemen/doorverbinden. Geen dag is hetzelfde en dat bevalt mij goed! Ik heb het erg naar mijn zin bij Nedasco. Ik heb al veel geleerd en werk samen met gezellige collega’s.

In mijn vrije tijd…

In mijn vrije tijd fitness ik, spreek ik af met vrienden/familie en hou ik ervan om af en toe een avondje te bankhangen. Daarnaast ben ik ook altijd in voor een feestje of festival. Voor de rest heb ik thuis een heerlijke tuin, waar we (vooral in de zomer) van genieten. Mijn favoriete vakantieland is Spanje en dan vooral Zuid-Spanje. Ik ga daar bijna elk jaar samen met mijn man op vakantie!

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan op mijn LinkedIn of mail naar: m.pel@nedasco.nl.
Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Melanie? We zoeken nog nieuwe collega’s! Kijk hier voor al onze actuele vacatures.