Maak kennis met… Marijke van Megen

22-09-2023

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Sharan de Vries-Smit, medewerker Serviceteam Inkomen. Deze keer is de beurt aan Marijke van Megen, ook medewerker Serviceteam Inkomen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Marijke van Megen en ik ben 62 jaar oud. Ik ben de trotse oma van 5 kleinkinderen en de trotse moeder van een zoon, dochter en bonuszoon. Samen vormen wij een warm en gezellig samengesteld gezin.

Mijn werkervaring

Ik heb jarenlang gewerkt bij Yarden, een uitvaartorganisatie. Hier heb ik me onder andere beziggehouden met het verwerken en uitkeren van claims. Ook heb ik de Virtuele Assistent opgezet, wat een leuke uitdaging was. Daarvoor was ik werkzaam bij de Rabobank als receptioniste en Management Assistente. Hier ontdekte ik hoe leuk ik direct contact met klanten vind. Een voortdurende uitdaging in deze rol is het vinden van een goede balans tussen service verlenen en het behartigen van het belang van het bedrijf. Deze leuke uitdaging vond ik ook terug bij Nedasco. Ik ben dan ook heel blij dat ik hier vanaf 1 mei aan de slag kon!

Mijn rol bij Nedasco

Bij Nedasco ben ik werkzaam in het team Inkomen als claimbehandelaar. Ik houd mij vooral bezig met het uitkeren van claims van de ziekteverzuimverzekeringen. Het leukste is om werkgevers te helpen hun weg te vinden in een ziekteverzuimtraject. Daarnaast is werken bij Nedasco erg fijn. Er heerst een warme en betrokken sfeer. Vanaf de eerste dag heb ik mij zeer welkom gevoeld!

In mijn vrije tijd…

Genieten mijn man en ik van het goede leven. Dit betekent lekker uit eten en mooie herinneringen maken met ons gezin. Dit doen wij onder andere in ons chalet in Putten, waar wij een deel van het jaar verblijven. En hoe luxe kan je het hebben: we hebben ook een chalet op Texel. Deels genieten wij hier zelf van, deels verhuren wij het chalet. We ontdekken ook graag de rest van de wereld. Dit doen we niet met een rugzak, maar heerlijk in een hotel of resort. Mijn motto is: heb je de tijd en de financiën? Niet wachten tot later, maar doen!

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Marijke? We zoeken nog nieuwe collega’s! Kijk hier voor al onze actuele vacatures.