Maak kennis met… Ezra Herbig

29-09-2021

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en haar dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Bas Prins, corporate recruiter. Deze keer is het de beurt aan Ezra Herbig, accountmanager bij Nedasco.

Wie ben ik?

Hallo allemaal, ik ben Ezra Herbig en ik ben 50 jaar oud.

Mijn achtergrond en werkervaring

Ik heb een verleden in de financiële dienstverlening, auto- en uitgeverijbranche. Hierin is klantcontact altijd de rode draad geweest.

Nu ben ik alweer 3,5 jaar werkzaam bij Nedasco op de afdeling Sales & Marketing als Desk-Accountmanager en ook hier geldt dat ik het fijn vind om contact te hebben met onze klanten. Wat de functie interessant maakt is de diversiteit aan taken. Zo mag ik klanten ondersteunen met hun aanvragen, klachten oplossen en als sparringpartner fungeren als ‘de ondernemer naast de ondernemer’. Uiteindelijk probeer ik vanuit mijn rol de klant te ontzorgen als een soort spin in het web binnen Nedasco. Binnen de organisatie verkondig ik de stem van onze klant.

In mijn vrije tijd…

Thuis mag ik graag een boek lezen maar zodra het weer het toestaat spring ik op de motor. Daarnaast kan ik niet wachten om op wintersport te gaan, want ik vind niks leukers dan snowboarden!

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan op mijn LinkedIn of mail naar es.herbig@nedasco.nl

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Ezra? We zoeken nog nieuwe collega’s! Kijk hier voor al onze actuele vacatures.