Even voorstellen…Silvia Dalmeijer

26-09-2018

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich graag aan u voor. Vorige maand kon u kennismaken met Hermien Vollenbroek, HR-coördinator. Deze keer is het de beurt aan Silvia Dalmeijer, Senior Claimbehandelaar bij de afdeling Schade Verkeer.

Mijn naam is Silvia Dalmeijer, ik ben Senior Claimbehandelaar bij de afdeling Schade Verkeer. Na mijn opleiding Bank- en verzekeringswezen heb ik diverse functies gehad als commercieel relatiebeheerder. Het beste product voor de klant zoeken stond in die functies centraal, maar ik raakte meer en meer geïnteresseerd in de werking van de producten. En waar kan je dan beter zijn dan op een afdeling Claims? Via mijn netwerk kwam ik in contact met Nedasco en na een prettig gesprek mocht ik daar in juli 2012 beginnen.

Ik ben bij Nedasco begonnen op de schadeafdeling brand/varia maar stapte in januari 2013 over naar de schadeafdeling verkeer. Inmiddels zijn de verschillende claimafdelingen één geworden en zitten we bij elkaar. We hebben nog altijd onze eigen disciplines, maar we delen onze kennis en ervaringen en dat leidt tot meer inzicht en begrip.

In september 2016 ben ik begonnen met de brancheopleidingen Motorrijtuigen, Aansprakelijkheid en Brand en in juni 2018 heb ik dit leertraject succesvol afgesloten. Vanaf september 2018 ga ik via de Hogeschool Utrecht beginnen met de bedrijfskundige opleiding MER (Management, Economie en Recht).

Sinds 2015 woon ik, samen met mijn man, dochter Charlotte (7) en zoon Benjamin (6), in het prachtige Veluwse dorpje Ermelo. Ik reis driemaal in de week per trein naar Amersfoort en dat bevalt uitstekend. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn gezin naar musea. Ook bezoek ik regelmatig het theater, het liefst voorafgegaan door een lekkere maaltijd! Naast alle drukte vind ik het verder prettig om met een boek in de hoek van de bank te kruipen.

Wilt u meer over mij weten?

Kijk dan eens op mijn LinkedIn-profiel