Even voorstellen…Hermien Vollenbroek

29-08-2018

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich graag aan u voor. Vorige maand kon u kennismaken met Ezra Herbig, Accountmanager op de afdeling Sales & Marketing. Deze keer is het de beurt aan Hermien Vollenbroek, HR coördinator.

Mijn naam is Hermien Vollenbroek, ik ben HR-coördinator bij Nedasco. Ik ben niet altijd werkzaam geweest in de verzekeringswereld. Jarenlang heb ik als HR-adviseur en later als hoofd HR gewerkt in de bodemsanering en grondreiniging. Maar 11 jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar verzekeringen en ben ik in dienst getreden bij Nedasco. Samen met mijn collega Mariska Koelewijn (HR-adviseur) ben ik verantwoordelijk voor het volledige HR-beleid en -beheer en dat bevalt mij heel erg goed.

Nedasco blijft in beweging en daarom zijn er altijd uitdagende klussen om mijn tanden in te zetten. Dit jaar hebben we bijvoorbeeld een nieuw Functiewaarderingssysteem ingevoerd en daarmee een nieuwe HR-cyclus, genaamd de Continue Dialoog. Met deze stap willen we meer focus leggen op de talenten van onze medewerkers en de medewerker de ruimte geven om verantwoordelijkheid te pakken voor de eigen ontwikkeling. Het zal even tijd kosten om te wennen aan deze nieuwe, meer vrije vorm in de gesprekkencyclus. Maar ik ben ervan overtuigd dat het uiteindelijk een positieve invloed zal hebben op het welbevinden en de bevlogenheid van onze medewerkers.

Op dit moment ligt er een uitdaging om nieuwe talenten te vinden voor onze organisatie. We hebben een aantal interessante functies beschikbaar en we proberen deze op verschillende manieren onder de aandacht te brengen, onder andere via social media. Bij onze organisatie passen energieke mensen, liefst met veel kennis of anders de bereidheid hun kennis uit te breiden. Mensen die de verwachtingen van de interne of externe klant waar willen maken, die graag samenwerken en die oprecht geïnteresseerd zijn in de medemens. We hebben al een aantal nieuwe talenten op het oog die we waarschijnlijk binnenkort kunnen verwelkomen met ons recent vernieuwd introductieprogramma.

Ik ben moeder van twee volwassen dochters die beiden studeren in Utrecht en daar op kamers wonen. Met mijn man woon ik in het prachtige rivierengebied net onder Utrecht. In ben verzot op wandelen en sla daar een beetje in door. Elke zondag wandel ik, met drie wandelmaatjes, minstens 15 km ergens in Nederland. Drie jaar geleden ben ik puur voor mijn lol begonnen met Italiaans leren. Dit stond al jaren op mijn wensenlijstje. Mijn oudste dochter was zo aardig om een Italiaanse student aan de haak te slaan en nu kan ik het geleerde bij hem in de praktijk brengen. Ik houd van lezen en om in vorm te blijven probeer ik drie keer per week een rondje hard te lopen.

Ik hoop als HR-coördinator mijn steentje bij te dragen aan de missie van Nedasco: de beste zakelijke serviceprovider worden!

Wilt u meer over mij weten?
Kijk dan eens op mijn LinkedIn-profiel. U kunt me ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 033 – 46 70 930.