Even voorstellen…Annemiek Beckers

26-04-2018

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich graag aan u voor. Vorige maand kon u kennismaken met Gerbrand Poolen, Specialist Zakelijke Schadeverzekeringen. Deze keer is het de beurt aan Annemiek Beckers, Commercieel Relatiebeheerder.

Mijn naam is Annemiek Beckers en ik ben werkzaam op de afdeling Inkomen. Voordat ik bij Nedasco kwam werken heb ik de lerarenopleiding en een toerisme-/recreatieopleiding gevolgd en werkte ik in de horeca. Toen ik in de zomer van 2014 als oproepkracht bij Nedasco terechtkwam op de afdeling Zorg en er een interessante vacature openstond, dacht ik: deze kans laat ik niet aan mij voorbij gaan.

In 2016 heb ik de overstap gemaakt naar de afdeling Inkomen. Ik werk nu al bijna 2 jaar met heel veel plezier werk als Commercieel Relatiebeheerder Zorg & Inkomen binnen het jonge en ambitieuze team Commercieel Beheer. Als Commercieel Relatiebeheerder voer ik verschillende taken uit. Zo ben ik Relatiebeheerder van onze onafhankelijke vergelijkingswebsite ditiszorg.nl. Verder begeleid ik intermediairs met offertetrajecten en bedenk ik samen met hen maatwerkoplossingen. Ook houden wij vanuit de afdeling het intermediair op de hoogte van alles wat er speelt in de markt. In dat kader verzorg ik, samen met mijn collega’s, de Nieuwsupdate Inkomen die iedere dinsdag verstuurd wordt.

De diversiteit aan taken maakt mijn werk heel leuk en uitdagend. Ik kan het ene moment gebeld worden door een adviseur over het aanvragen van een zorgverzekering en het andere moment een vraag krijgen over een offerte voor een ziekteverzuimverzekering. Zo kan het wel eens voorkomen dat ik een adviseur twee keer op een dag aan de telefoon krijg over verschillende verzekeringen.

Na mijn werk ben ik vaak te vinden in de sportschool of op het hockeyveld. Dit doe ik bij elkaar zo’n 3 tot 4 dagen/avonden in de week. Ik hockey al vanaf mijn 11e en speel in een gezellig vriendinnenteam in Amersfoort-Vathorst met wie ik ook in het weekend veel tijd doorbreng. Verder kook ik graag.

In juni ga ik met een paar collega’s hardlopen voor de 5 of 10 km Run for KiKa in Utrecht. Samen rennen voor een goed doel. Wilt u zien wie van mijn collega’s er mee rennen op 10 juni? Kijk dan hier.

Wilt u meer over mij weten? Kijk dan op mijn LinkedIn-profiel. Heeft u nog een andere vraag aan mij of mijn collega’s? Bel dan gerust op 033 – 46 70 862.