Even voorstellen…Inge van Meurs

19-12-2018

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich graag aan u voor. Vorige maand kon u kennismaken met onze Relatiebeheerder Zorg op de afdeling Inkomen, Sebastiaan Teunissen, Deze keer is het de beurt aan Inge van Meurs, Commercieel Relatiebeheerder op de afdeling Inkomen.

Ruim twee jaar geleden ben ik bij Nedasco begonnen op de afdeling Schade Particulier als bijbaantje naast mijn studie. Ik werkte hier drie dagen per week en was verantwoordelijk voor alle binnenkomende poststukken. Ik legde dossiers aan, zette poststukken door naar de behandelaars en behandelde zelf kleine schades. Sinds augustus 2018 ben ik drie dagen per week werkzaam op de afdeling Inkomen als Commercieel Relatiebeheerder. Samen met mijn collega’s ben ik verantwoordelijk voor het begeleiden van intermediairs met offertetrajecten en bedenk ik maatwerkoplossingen.

Maar Nedasco is niet mijn enige werkgever. In februari 2018 heb ik mijn studie voor Leerkracht Basisonderwijs afgerond. Ik werk nu twee dagen per week op een basisschool in Utrecht. Daar geef ik met heel veel plezier les aan groep 1/2. De combinatie van het zakelijke bij Nedasco en het werken met kinderen op school bevalt mij heel goed.

Ik ben 29 jaar en ik woon in Utrecht. ’s Avonds en in het weekend ben ik te vinden in de sporthal, waar ik volleybal. Ik train twee keer per week en in het weekend spelen wij wedstrijden. Winnen is voor mij erg belangrijk. Naast volleyballen vind ik het leuk om te koken en die lekkere maaltijd, onder het genot van een drankje, op te eten samen met mijn vrienden.

Meer over mij te weten komen? Kijk dan op mijn LinkedIn profiel.