Even voorstellen…Sebastiaan Teunissen

28-11-2018

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich graag aan u voor. Vorige maand kon u kennismaken met Folko de Raad, Senior Medewerker Schadeverzekeringen. Deze keer is het de beurt aan Sebastiaan Teunissen, onze Relatiebeheerder Zorg op de afdeling Zorg & Inkomen.

Mijn naam is Sebastiaan Teunissen, ik ben 39 jaar en kom uit Gouda. Ik ben Relatiebeheerder Zorg bij de afdeling Zorg & Inkomen.

In 1999 ben ik via een uitzendbureau in de verzekeringswereld terechtgekomen en wel bij Trias Zorgverzekeraar in Gouda. In die tijd had je nog een ziekenfondsverzekering of een particuliere verzekering, de huidige zorgverzekeringswet bestond nog niet. In mijn functie was ik verantwoordelijk voor alle nieuwe aanvragen, mutaties en royementsverzoeken. Op een gegeven moment werd het pand in Gouda gesloten en ben ik op het hoofdkantoor van Trias in Gorinchem terechtgekomen. In 2009 fuseerde Trias met VGZ en kwam ik in Tilburg te werken. Dat betekende een nog langere reistijd. Voor mij een reden om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Die nieuwe uitdaging vond ik bij Nedasco, waar ik in december 2009 in dienst kwam op de afdeling Zorg. Hier heb ik jarenlang met plezier gewerkt en van alles gedaan op het gebied van acceptatie en schade. Nedasco had op dat moment nog volmachten voor de zorgverzekering van VGZ, Avéro Achmea en De Amersfoortse. Per 1 januari 2018 hebben de maatschappijen die volmachten ingetrokken en de lopende polissen zijn omgezet van volmachtpolissen naar provinciale polissen. Ik ben nu verantwoordelijk voor de provinciale polissen van VGZ. Daarnaast werk ik nog voor de dochteronderneming van Nedasco ditiszorg.nl, een vergelijker voor zorgverzekeringen. En ten slotte ben ik verantwoordelijk voor de afhandeling van declaraties van het Samen Beter product. Het Samen Beter product ondersteunt zieke medewerkers en biedt vergoedingen voor behandelingen die gericht zijn op genezing, preventieve zorg en hulp bij praktische privéaangelegenheden. Werkgevers kunnen de verzekering afsluiten aanvullend op de ziekteverzuimverzekering.

Ik reis elke dag met de trein vanuit Gouda naar Amersfoort. In het weekend probeer ik tegen een bal aan te schoppen als voetballer. Ik ben gek op skiën en probeer dan ook twee keer per jaar op wintersport te gaan. Doordeweeks (vaak in de trein) vind ik het leuk om series op Netflix te kijken.

Wilt u meer over mij weten?
Kijk dan eens op mijn LinkedIn-profiel. U kunt mij ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 033 – 46 70 870.