Even voorstellen…Ezra Herbig

25-07-2018

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich graag aan u voor. Vorige maand kon u kennismaken met Jenno Boersma, Relatiebeheerder Inkomen. Deze keer is het de beurt aan Ezra Herbig, Accountmanager op de afdeling Sales & Marketing.

Mijn naam is Ezra Herbig en ik ben sinds 18 juni werkzaam op de afdeling Sales en Marketing. 47 jaar geleden ben ik geboren in Amsterdam als kind van ouders uit het voormalig Nederlands-Indië. Na de MAVO en enkele jaren MEAO ben ik aan het werk gegaan in diverse commerciële functies. Na school heb ik als accountmanager in diverse branches mogen werken.

Sparren

Nu dus bij Nedasco. Een dynamische omgeving in een steeds veranderende branche, dat heb ik al in mijn eerste weken ervaren. Ik zie daar kansen in waar ik graag met u over in gesprek kom. Wat zijn uw doelstellingen? Welke belemmeringen ondervindt u daarbij? Neem gerust contact met me op. Ik vind niets zo leuk als sparren. Met u meedenken. En mijn kennis met u delen.

Als uw accountmanager kan ik u verder helpen. Samen met mijn collega’s van Sales & Marketing kan ik putten uit de ervaring van bijna 1300 aangesloten kantoren.
Of u nu vragen heeft over de overname van een portefeuille, het acquireren van nieuwe relaties of kostenbesparing door middel van efficiënter werken. Wij staan voor u klaar.

Vanuit Apeldoorn pak ik dagelijks de trein naar Amersfoort. Een uitstekende verbinding! Ik woon daar met mijn vrouw Paula. Mijn oudste zoon (23) heeft sinds 2 weken zijn eigen huisje en de jongste zoon (18) woont bij zijn moeder. Wanneer mijn agenda het toelaat, spring ik op de motor, sta ik op mijn snowboard, lees ik een boek of kijk ik naar een voetbalwedstrijd. En voor een lekkere maaltijd mag je me altijd wakker maken.

Wilt u meer over mij weten?

Kijk dan eens op mijn LinkedIn-profiel. U kunt me ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 033 – 46 70 903.