Even voorstellen…Arno van Norden

21-02-2018

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich graag aan u voor. Vorige maand kon u kennismaken met Jos Dreves, Creditmanager. Deze keer is het de beurt aan Arno van Norden, manager van de afdeling Schadeverzekeringen.

Mijn naam is Arno van Norden, 41 jaar, vader van twee dochters en woonachtig in het mooie Amersfoort, met mijn vriendin die ook twee dochters heeft. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Ik houd van een goed boek maar ook voor een avondje Netflix ben ik zeker te porren. Verder houd ik van lekker eten, en ook een mooi glas wijn of een biertje sla ik (meestal) niet over.

Mijn wieg stond in een mooi plaatsje op de Veluwe, maar toen ik ging studeren ben ik daar weggetrokken en daar heb ik tot op heden geen spijt van gehad. Op de Universiteit van Utrecht heb ik Recht, Bestuur en Management gestudeerd. Dit was een combinatie van Staats- en Bestuursrecht met, in mijn geval, een specialisatie in Waterstaats- en Waterschapsrecht. Na wat blauwe maandagen in een aantal non profit organisaties, ben ik in de verzekeringen beland en dat bevalt mij prima.

Inmiddels ben ik alweer een jaar of 7 werkzaam bij Nedasco. Ik ben hier binnengekomen als teamleider op de schadeafdeling en een paar jaar later ben ik de manager geworden van deze afdeling. Vanaf oktober vorig jaar mag ik zowel de afdeling Claims Schadeverzekeringen als het Serviceteam Schadeverzekeringen, de “oude” acceptatieafdeling managen.

Nedasco is een fijn bedrijf om voor te werken met heel leuke collega’s. Ik vind hier het beste van twee werelden; aan de ene kant voelt het als een familiebedrijf waar je elkaar echt kent, aan de andere kant is het bedrijf groot genoeg om jezelf te ontwikkelen en verschil te kunnen maken.

Het afgelopen jaar heeft Nedasco een transitie ingezet die ik voor een deel mocht begeleiden. Er is een nieuwe afdeling neergezet die vorm moet geven aan de strategie om onze focus te leggen op de zakelijke markt. Dit omdat wij ervan overtuigd zijn dat we daar voor u, als tussenpersoon, van toegevoegde waarde kunnen zijn. Hiervoor hebben wij een nieuw “Nedasco Servicenet” in de markt gezet die aanvragen en mutaties op een voor u en ons efficiënte manier moet gaan verwerken.

Dat wil niet zeggen dat wij geen aandacht hebben voor de particuliere markt. Het komende jaar zal ik met mijn teams mijn uiterste best doen om ook de particuliere markt nog beter en efficiënter te gaan bedienen. Zodat mijn collega’s en ik, bevlogen en inhoudelijk, uw zakelijke én uw particuliere verzekerden een perfecte oplossing kunnen bieden voor hun risico-vraagstukken.

Meer vragen?

Kijk voor meer informatie op Arno’s LinkedIn-profiel.