Even voorstellen… Katja van Valkengoed

30-01-2019

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich graag aan u voor. Vorige maand heeft u kennisgemaakt met onze Commercieel Relatiebeheerder op de afdeling Inkomen, Inge van Meurs. Deze keer is het de beurt aan Katja van Valkengoed, Agentbeheerder bij het Bedrijfsbureau.

Mijn naam is Katja van Valkengoed. Ik ben op 2 januari 2019 gestart als Agentbeheerder op het Bedrijfsbureau bij Nedasco. In de afgelopen jaren heb ik gewerkt als Relatiebeheerder op het gebied van zakelijke schade- en inkomensverzekeringen. Eerst 12,5 jaar bij Stoutenburgh Adviesgroep in Leusden en aansluitend 15 maanden bij Volkswagen Pon Financial Services in Amersfoort. Na het besluit van Volkswagen Pon Financial Services om de verzekeringsactiviteiten te staken, heb ik de overstap gemaakt naar Nedasco: een mooie en professionele organisatie waar ik graag deel van uitmaak.

Wat kan ik voor u betekenen?

Samen met mijn collega-agentbeheerder Rob Walraven, ben ik verantwoordelijk voor het administratief welkom heten van nieuwe verzekeringsadviseurs, vergunningscontroles, het beheer van de agentenadministratie en het maken van portefeuilleoverzichten en andere rapportages. Wilt u (een deel van) uw verzekeringsportefeuille overvoeren naar Nedasco? Ook daarvoor kunt u bij mij en bij Rob terecht. Wij coördineren het proces en zorgen voor een gestructureerde overvoer, zodat u er zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Wie ben ik nog meer?

Als geboren en getogen Amersfoortse ben ik een échte keientrekker. Ik ben 35 jaar jong en woon samen met mijn vriend Caspar. In mijn vrije tijd reis ik graag. Dat hoeft niet altijd een verre bestemming te zijn, in Europa is ook nog veel moois te ontdekken. Andere hobby’s zijn lezen, wandelen, fietsen en eten in een goed restaurant. Sowieso kunt u mij wakker maken voor lekker eten en sta ik zelf ook graag in de keuken.

Wilt u meer over mij weten? Kijk dan eens op mijn LinkedIn-profiel. U kunt mij ook per e-mail bereiken: k.van.valkengoed@nedasco.nl of telefonisch op telefoonnummer 033 – 46 70 806.