Even voorstellen… Lenny Bos

18-01-2021

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Sally Muijsert- Cornelissen, Casemanager bij Be Suitable. Deze keer is het de beurt aan Lenny Bos, teamleider Inkomen bij Nedasco.

Hallo allemaal! Mijn naam is Lenny Bos en sinds 1 december 2020 werk ik bij Nedasco als teamleider Inkomen. In de jaren hiervoor heb ik als teamleider gewerkt bij de gemeente Rotterdam en de gemeente Katwijk. In beide gemeentes werkte ik op afdelingen die zich bezig houden met de openbare ruimte.

Wat doe ik bij Nedasco?

Omdat ik geen achtergrond heb in de verzekeringswereld leer ik sinds 1 december iedere dag ontzettend veel nieuwe dingen. Ik ontdek steeds meer over verzekeringen en alles wat daarbij komt kijken. Omdat de afdeling Inkomen bestaat uit de teams Claims, Acceptatie, Commercieel Beheer en Kwaliteit zie ik het proces van het begin tot het einde. In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor het personeel en alle lopende zaken op de afdeling. Het mooie daaraan vind ik dat het bij dit werk niet alleen gaat over onze interne processen, maar ook hoe wij ervoor kunnen zorgen dat we nog beter aansluiten bij de wensen van adviseurs of werkgevers.

Alles wordt normaal

Doordat het voor mij allemaal nieuw is stel ik de hele dag door vragen: Waarom doen we dat zo? Hoe werkt dat precies? Wil je me dat uitleggen? Wat bedoel je daar mee? Waarom vinden we dit logisch? Kan dat niet beter/anders? Het mooie is dat ik daardoor niet alleen dingen leer, maar het team ook weer vragen stelt over hun werkzaamheden. Je gaat namelijk heel snel dingen normaal vinden. Ik hoop dat veel dingen voor mij over een poosje ook heel normaal zijn, maar ik wil ook graag de open blik houden en vragen blijven stellen om elkaar scherp te houden.

Thuiswerken, verhuizen en genieten

Op dit moment moet ik mijn vragen, zoals velen met mij, via een schermpje vanuit huis stellen. Nu doe ik dat nog vanuit een zolderkamer in Oegstgeest, maar vanaf maart verhuis ik met mijn man en 3 kinderen naar Nunspeet. Dat betekent dat ons leven straks, naast werk, ook in het teken staat van klussen en een verhuizing organiseren. Daarnaast probeer ik ook tijd vrij te maken om te genieten van het samenzijn als gezin, het spelletjes spelen, koken, bakken en al dat eten er ook weer af sporten.

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan eens op mijn LinkedIn profiel, of mail naar l.bos@nedasco.nl.