Even voorstellen… Erik Jan Ambergen

17-06-2020

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Dámini Sheombarsing, teamleider van het Serviceteam Particulier. Deze keer is het de beurt aan Erik Jan Ambergen, kwaliteitsmedewerker op de afdeling Inkomen.

Ik ben Erik Jan Ambergen. Ik werk sinds 1 maart van dit jaar als kwaliteitsmedewerker op de afdeling Inkomen bij Nedasco. Als geboren en getogen Amersfoorter ken ik Nedasco al heel lang van naam. Zeker ook omdat ik 25 jaar geleden bij De Amersfoortse mijn werk in de verzekeringswereld begon.

Wat ga ik bij Nedasco doen?

Bij Nedasco ga ik mij volledig concentreren op de (interne) kwaliteit en de processen. Omdat het bij Nedasco om een nieuwe functie gaat, is de exacte inhoud van de functie nog niet helemaal vastgelegd. Dat vind ik eigenlijk ook wel fijn. Dat laat mij ook de ruimte om de inhoud van de functie mede te bepalen en zodra het kwaliteit betreft, mij er volledig op te storten. Van interne controle, voldoen aan wet- en regelgeving, audits procesverbetering, maar ook ’waar hebben wij niet aan de klantverwachtingen voldaan’.

Wat heb ik in de Inkomensverzekeringen allemaal gedaan?

Ik heb 7 jaar als proces- en kwaliteitsspecialist gewerkt bij Delta Lloyd en na de overname door Nationale Nederlanden, bij Movir. Ik heb 20 jaar acceptatie en claims gedaan op zowel AOV Individueel als Collectief en bij diverse verzekeringsmaatschappijen. Het kwaliteitsaspect was 7 jaar geleden een nieuwe manier om me met Inkomensverzekeringen bezig te houden. Nu met de overstap naar Nedasco is het voor mij een nieuwe invalshoek om de functie vanuit de kant als Serviceprovider inhoud te geven.

Hoewel ik na anderhalve week op kantoor volledig thuis ben gaan werken in verband met het coronavirus, voel ik me bij Nedasco helemaal thuis.

Meer over mij

Ik ben getrouwd en heb drie zoons in de leeftijd van 19 tot 24 jaar. Zoals al gezegd woon ik in Amersfoort en dat bevalt heel erg goed. Na vele jaren reizen voor mijn werk naar Rotterdam, Gouda, Amsterdam en Nieuwegein is het fijn om dicht bij je werk te wonen. Ik hou van klussen en fietsen. Ik probeer 1 keer per jaar een berg in de Alpen met de fiets te beklimmen voor een goed doel (en de top ook elk jaar gehaald :-). Na de Mont Ventoux en de Galibier stond dit jaar een klim naar Val Thorens op de planning. Door de corona-perikelen gaat dat helaas dit jaar niet door. Maar fietsend ontdek je ook hele mooie streken van Nederland!

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan eens op mijn LinkedIn profiel, of mail naar ejn.ambergen@nedasco.nl.