“Ik vind vooral Kies, Vergelijk & Sluit handig om te gebruiken. Met één klik op de knop kan je verschillende verzekeringen en premies vergelijken “

 

 

Met Carola van Dongen, verzekeringsadviseur

Van Dongen Financieel Adviesbureau 

 

KLANTVERHAAL   

Deze keer spreken we met verzekeringsadviseur Carola van Dongen. In 2011 startte zij bij familiebedrijf Van Dongen Financieel Adviesbureau dat zich specialiseert in Hypotheekadvies, oudedagsvoorzieningen, vermogensgroei en risicobeheer. Persoonlijke benadering en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

Kantoornaam

Van Dongen Financieel Adviesbureau

www.vandongenadvies.nl

Geïnterviewde 

Carola van Dongen, verzekeringsadviseur bij Van Dongen Financieel Adviesbureau

Het kantoor van familie Van Dongen

““Bij Van Dongen Financieel Adviesbureau helpen wij zowel particuliere als zakelijke klanten. We vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit doen we door regelmatig het gesprek aan te gaan over hun wensen. We controleren bijvoorbeeld jaarlijks of we scherpere tarieven kunnen bieden en betere polisvoorwaarden. Dit nemen we mee in de gesprekken met de klant.”

De stap naar verzekeringen

“Zelf werk ik al ruim 11 jaar bij Van Dongen Financieel Adviesbureau. Mijn moeder, vader en broer werken er ook. Het is dus een echt familiebedrijf! Ik werkte eerst in een hele andere branche, maar door mijn vader ben ik op een gegeven moment betrokken bij Van Dongen Financieel Adviesbureau. Ik heb daar nooit spijt van gehad. Het is de beste stap die ik ooit heb genomen. Ik vind het fijn om samen met de klant te werken en ervoor te zorgen dat iemand verzekeringen heeft die bij hem of haar passen. We hebben veel persoonlijk contact met onze klanten, waardoor je elkaar ook beter kent. Dat maakt het werk natuurlijk nog leuker.”

“Wanneer ik dan Nedasco bel voor een oplossing, denken ze altijd mee om een passende verzekering te vinden. Het zijn dit soort kleine dingen die het verschil maken.”

Carola van Dongen

Verzekeringsadviseur Van Dongen Financieel Adviesbureau

Hoe bevalt de samenwerking met Nedasco?

“Nedasco is prettig om mee samen te werken. Als ik een keer twijfel over iets of informatie wil opvragen, krijg ik altijd erg vriendelijke mensen aan de telefoon. Ik heb wel eens gehad dat ik moeilijk verzekerbare objecten had, zoals een oude stal. Wanneer ik dan Nedasco bel voor een oplossing, denken ze altijd mee om een passende verzekering te vinden. Het zijn dit soort kleine dingen die het verschil maken. We werken al een aantal jaar samen met Nedasco en dat bevalt nog steeds goed.”

De voordelen van Nedasco: kennis & tools

“Ik vind vooral Kies, Vergelijk & Sluit handig om te gebruiken. Met één klik op de knop kan je verschillende verzekeringen en premies vergelijken. Dat maakt het heel makkelijk en snel om vergelijkingen te maken. En het is natuurlijk handig dat je meerdere verzekeraars in één pakket kan sluiten. Ook vind ik het fijn dat Nedasco wel eens mailtjes stuurt over whitepapers of webinars. Zulke kennisstukken zijn vaak erg interessant én je hebt er ook iets aan. Dat heeft voor mij wel meerwaarde.”

Meer weten? Laat dan jouw gegevens achter:Lees nog meer klantverhalen

“Ik heb veel contact met mijn klantteam. Ze voelen als een verlengde van mijn eigen team. Het zijn bijna collega’s.”
Lees meer »

“Snel schakelen is mijn kracht. De
Inkomentool van Nedasco helpt me hierbij door snel offertes te maken.”
Lees meer »