One-stop-shop

Beurs: voor complexe en omvangrijke risico’s

Heb je complexe of omvangrijke risico’s die je wilt verzekeren?  Ook dan kun je bij ons terecht. Eerst zoeken we naar een oplossing in volmacht. Als dat niet mogelijk is, kijken we graag voor jou of we het kunnen onderbrengen op de beurs. Dit kan voor risico’s op het gebied van brand en aansprakelijkheid. Onze volmachtmogelijkheden sluiten naadloos aan op die van de beurs. Als adviseur kun je jouw relatie zo een goede verzekeringsoplossing bieden.

Wat is beurs nu precies?

In de (groot)zakelijke verzekeringsmarkt, ook wel coassurantiemarkt of beurs genoemd, komen  complexe of omvangrijke risico’s voor. Deze risico’s zijn te groot om door één verzekeraar te worden gedragen. Daarom zijn er vaak voor één polis meerdere verzekeraars risicodrager. Iedere verzekeraar tekent voor een bepaald percentage op de polis en draagt bij een eventuele schade ook met hetzelfde percentage bij aan de schadevergoeding.

Pluspunten Beurs bij Nedasco

  • Eén aanspreekpunt
  • Alle verzekeringen van je relatie bij Nedasco ondergebracht
  • Volmacht en beurs sluiten naadloos op elkaar aan

 

Hoe werkt het?  

Heb je een beursrisico? Neem dan gerust contact op met je klantteam. Ook kun je altijd rechtstreeks contact opnemen met Niels om te sparren over de mogelijkheden.

Jouw contactpersonen

Niels Maes

Specialist Serviceteam Zakelijk

033 – 46 70 946
beurs@nedasco.nl

 

Sebastiaan van Eijk

Schade Brand/Varia

033 – 46 70 890
brandvaria.schade@nedasco.nl