Persoonlijke klantteam Zakelijk

Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom hebben wij persoonlijke klantteams.

Het klantteam

Jouw team bestaat uit vijf enthousiaste Nedasco medewerkers die jou en je bedrijf goed kennen. Zij behandelen al jouw zakelijke schade offertes, aanvragen en mutaties. Daarnaast staan ze voor je klaar om te sparren over de mogelijkheden of vragen te beantwoorden. De persoonlijke klantteams zijn ingedeeld in drie rayons.

Onder welk rayon val jij?

Hiernaast zie je – met de eerste twee cijfers van je postcode – in welk rayon jij valt en wat de contactgegevens zijn van jouw rayon.

Legenda:

  • Donkergrijs: Zakelijk Rayon 1
  • Lichtgrijs: Zakelijk Rayon 2
  • Rood: Zakelijk Rayon 3

Klik op de afbeelding om de afbeelding te vergroten.

Contactgegevens serviceteams rayons

Zakelijk Rayon 1

Bereik je via:

 

Zakelijk Rayon 2

Bereik je via:

 

 

Zakelijk Rayon 3

Bereik je via:

 

Vaste contactpersonen

Wij merken bij jou als adviseur de behoefte om niet alleen een vast aanspreekpunt te hebben, maar ook een vaste groep medewerkers die je dossiers behandelt. Wij vinden het belangrijk dat jij je gehoord voelt, daarom heb je een eigen klantteam.

Het klantteam kent jou, jouw bedrijf en jouw dossiers. Zij behandelen al je offertes, aanvragen en mutaties van Schade Zakelijk die er binnenkomen, zowel via de Bedrijventool als via e-mail. Ook als je wilt sparren over de mogelijkheden van risico’s kun je bij het team terecht. Zo kunnen wij je nog beter van dienst zijn.

Heb je een vraag voor jouw accountmanager?

Neem contact op