Webinar terugkijken?

Garageverzekeringen: alle risico's op een rij

Op dinsdag 4 juli was het webinar Garageverzekeringen: alle risico’s op een rij. In 43 minuten vertelden garagespecialisten Dave Damoiseaux en Roy van Soest van BSB Volmachten je meer over garageverzekeringen en bijbehorende risico’s. Ze gingen met Tanja van der Grift het gesprek aan over: garageverzekeringen, de verschillende verzekeraars met garageproducten, maatwerkmogelijkheden, risicoanalyse, preventie en praktijkvoorbeelden.

We gaven je een kijkje in de wereld van garageverzekeringen...

En bespraken onder andere:

  • De belangrijkste risico’s voor garagebedrijven
  • Garageverzekeraars: waar kan je garageverzekeringen sluiten?
  • Dekkingen garageverzekering: wat dekt bijvoorbeeld de AVB?
  • Maatwerkmogelijkheden: bij BSB en Nedasco!
  • Risicoanalyse & preventie: hoe herken en voorkom je de 5 grootste risico’s.
  • Praktijkvoorbeelden: van autoschade tot extreem weer.

Meer details...

  • Lengte: 43 minuten
  • Sprekers: Dave Damoiseaux, Roy van Soest en Tanja van der Grift

Onze sprekers

Dave Damoiseaux werkt al bijna 24 jaar bij BSB Volmachten in Geleen. Hij is daar werkzaam als Acceptant Zakelijke Schadeverzekeringen. Ook is Dave Teamleider van het Serviceteam Zakelijk. Al 13 jaar voert BSB het garageproduct als volmacht. Dave is hier al die tijd verantwoordelijk voor geweest. Zijn kennis en expertise rondom garageverzekeringen deelt hij graag met je tijdens het webinar!

Dave Damoiseaux

Teamleider Serviceteam Zakelijk

Roy van Soest begon in 2006 in de verzekeringsbranche als binnendienstmedewerker zakelijke verzekeringen. Hier had hij regelmatig te maken met klanten uit de garagesector. De afgelopen 12 jaar werkte Roy bij BSB Verzekeringen en BSB Volmachten. Op dit moment is hij Acceptant Zakelijke Schadeverzekeringen. Hierdoor heeft hij veel ervaring met garageverzekeringen en alles wat hierbij komt kijken. Een echte garageverzekeringenexpert!

Roy van Soest

Acceptant Zakelijke Schadeverzekeringen

Tanja van der Grift werkt sinds december 2020 bij Nedasco als Consultant Schadeverzekeringen. Zij heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de verzekeringswereld en heeft meerdere functies bij verzekeraars, herstellers en schade-expertisebureaus vervuld! Kortom: de perfecte sparringpartner voor al je zakelijke verzekeringsvraagstukken.

Tanja van der Grift

Consultant Schadeverzekeringen

Ontmoet onze dochter BSB Volmachten

BSB volmachten is er ook bijBSB Volmachten is een financiële dienstverlener met volmachten van meerdere verzekeraars én dochter van Nedasco. Het bedrijf is gevestigd in Geleen. Het doel van BSB Volmachten? Samen werken aan klantenbinding, omzet en rendement.

Meer weten?