KLANTVERHAAL   

“Mensen ontzorgen, daar staan we voor.”

Met Rob van Meurs, mede-eigenaar

MIJN Verzekeringskantoor B.V. is een allround verzekeringskantoor onder de leiding van Rob van Meurs en Wijnand le Grand. Beide hebben jarenlange ervaring in de verzekeringswereld en deze kennis brengen ze samen in MIJN Verzekeringskantoor B.V.. Voor dit klantverhaal spraken we met Rob van Meurs.

MIJN Verzekeringskantoor B.V.

“Wijnand en ik kennen elkaar al heel lang, vanuit verschillende kantoren. Het idee om te gaan samenwerken is ontstaan tijdens een potje tennis. We spraken af om samen te gaan tennissen, zo is het balletje gaan rollen en zijn we in september 2019 gestart met MIJN Verzekeringskantoor B.V.” 

Kantoornaam

MIJN Verzekeringskantoor

www.mijnverzekeringskantoor.com

Geïnterviewde 

Rob van Meurs, mede-eigenaar MIJN Verzekeringskantoor

Strategie

“We richten ons met name op het MKB, maar ook de DGA/ondernemer nemen wij daarin mee. We willen alle risico’s in kaart kunnen brengen, voor het bedrijf én de ondernemer, en vervolgens deze risico’s die relatie niet kan of wil lopen afdekken middels bijbehorende verzekering(en). Wijnand heeft vanuit het verleden meer ervaring aan de werkgeverskant en ikzelf zat als financieel planner (FFP) meer aan de kant van de ondernemer zelf en op privégebied. Deze gecombineerde ervaring maakt nu een super goede match.”

“Het mooie aan werken in de verzekeringswereld is dat je met mensen bezig bent en je deze wilt ontzorgen. Daar staan we voor als kantoor. Daarnaast kennen we onze klanten van A tot Z. In plaats van dat je een afdeling bent in een groot bedrijf waar je maar een klein stukje doet. Zo kan je een goede dienstverlening bieden, die in het MKB meestal niet ervaren wordt bij grote kantoren. Uiteindelijk is het gewoon mensenwerk en wil je samenwerken op basis van relaties en vertrouwen.”

Rob van Meurs

Mede-eigenaar MIJN Verzekeringskantoor

Hoe zijn jullie bij Nedasco terecht gekomen?

“Een oud collega die een paar jaar geleden ook voor zichzelf is begonnen, gaf aan dat we met Nedasco moesten gaan samenwerken. Zo gezegd, zo gedaan. De samenwerking is erg prettig, want met 1 portaal (NedascoServiceNet) heb je toegang tot vele producten van diverse verzekeraars. Bij Nedasco kunnen we zo goed als alle producten onderbrengen en bieden we een extra stuk dienstverlening.”

Samenwerken met Nedasco

“We vragen met name offertes op, zowel de standaard producten als maatwerk. Particulier lukt grotendeels zelf, maar voor zakelijk hebben we regelmatig telefonisch contact. Er zitten bij Nedasco deskundige mensen die met je meedenken. Daarnaast heeft een aanstelling bij Nedasco ons de mogelijkheid om alle producten onder te brengen in 1 pakket én zorgt de samenwerking voor een stukje kennisdeling. Er zitten toch specialisten die offertes maken.

Er wordt naar je geluisterd, ook als dingen niet goed lopen of wanneer je het ergens niet mee eens bent. En ik merk dat als je echt iets nodig hebt, bijvoorbeeld een spoedofferte, dan is de samenwerking echt goed. Je bent samen met iets bezig en je voelt dat de ander ook dat belang ziet. Echt samenwerken, dat je dezelfde passie voelt voor het vak en de klant. Dat je zaken samen snel én goed moet regelen.“

 

Meer weten? Laat dan uw gegevens achter:Lees nog meer klantverhalen

Blank Advies breidt hun zakelijke portefeuille uit met 84 nieuwe klanten door gebruik te maken van onze tools en de Inkomendesk.
Lees meer »

Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen maakt een groei door in het aantal inkomensverzekeringen door o.a. gebruik te maken van tools en aanvullende diensten. Lees meer »