Rolf Segerink, algemeen directeur bij Stoutenburgh

“Met de zakelijke vergelijk- en aanvraagtool  hoeven wij de gegevens van het bedrijf maar 1 keer in te voeren”

Bij Stoutenburgh Adviesgroep bedienen wij de zakelijke en particuliere klant op het gebied van  schade, inkomen, pensioenen, leven en hypotheken. Bij onze zakelijke klanten werken we zoveel mogelijk zonder provisie. Vooraf stemmen wij af wat de klant van ons verwacht en hierop stemmen wij onze begroting af. Voor grotere bedrijven maken we een uitgebreide bedrijfs- en risico inventarisatie, dit wordt bijzonder goed gewaardeerd. Onze ervaring is dat de ZZP’er en kleine MKB’er een vertrouwenspersoon zoekt die weet hoe zijn situatie is en de verzekeringen hierop afstemt, zonder te overdrijven want niet alles hoeft verzekerd te worden.  Uiteraard willen al onze relaties de verzekeringen wel graag scherp inkopen en een marktvergelijking zien, bij Nedasco hebben we hiervoor een oplossing gevonden.

Voor bedrijven tot 10 man personeel werken we met serviceabonnementen. Voor een vaste prijs beheren wij de verzekeringen en zorgen wij ervoor dat de risico’s goed geregeld zijn. Om de markt snel en uitgebreid te kunnen vergelijken zijn wij gaan samenwerken met Nedasco. Met de zakelijke vergelijk- en aanvraagtool  hoeven wij de gegevens van het bedrijf maar een keer in te voeren.  Vervolgens krijgen wij direct een offerte voor de klant. Hierin staat zowel de premie als de kosten voor het serviceabonnement. Het grote voordeel voor onze klanten is dat ze een goede offerte ontvangen tegen lage kosten.

Ik merk bij Nedasco ontzettend veel passie bij de mensen binnen het bedrijf. Mensen zijn makkelijk benaderbaar, met rechtstreekse telefoonnummers en rechtstreekse e-mailadressen. Dat is niet overal een vanzelfsprekendheid. Ook heb ik het gevoel dat medewerkers van Nedasco echt met je meedenken.

We werken nu ruim een jaar samen met Nedasco en ik merk heel veel enthousiasme vanuit Nedasco richting ons bedrijf. Dit is wederzijds, wij zijn ook enthousiast over Nedasco. We hebben allebei vertrouwen in de samenwerking en dat geeft zeker een prettig gevoel!